Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Kennisbank
Online administratie bijhouden

Online administratie bijhouden

Online de administratie bijhouden? Het is de makkelijkste en meest moderne manier om dit te doen. Met overzicht over jouw facturen, natuurlijk in jouw eigen huisstijl en met slimme aanmaningen die je bijna automatisch kunt versturen.

De online administratie is de nieuwe standaard voor (dienstverlenende) ZZP-ers. Je houdt online alles netjes bij, waarmee je ondertussen zeker weet dat je voldoet aan de richtlijnen van de Belastingdienst.

Een veilige en gebruiksvriendelijke keuze, waar je bovendien zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Dankzij duidelijke facturen, eenvoudige offertes en betalingen die je kunt importeren of zelfs automatisch kunt laten koppelen.

Tip: bij MoneyMonk werken we samen met alle (groot)banken in Nederland. Je kunt in een aantal gevallen zelfs gebruik maken van automatische bankkoppelingen. Jouw online administratie wordt daar een stuk eenvoudiger van, met minder menselijke fouten.

Aan de slag: online boekhouden

Aan de slag en benieuwd hoe je dat kunt aanpakken? Online boekhouden is bij ons heel eenvoudig. Je kunt online jouw administratie bijhouden, door je in ieder geval gratis aan te melden. Dan kun je er 30 dagen mee aan de slag, zonder dat we dit automatisch omzetten in een betaald abonnement. En ben je eenmaal klant? Dan kun je natuurlijk maandelijks opzeggen, dus je zit nooit zomaar ergens aan vast. De beste manier om online jouw administratie bij te houden, zodat je daar als ZZP-er zo min mogelijk tijd en moeite in hoeft te steken.

Online jouw administratie bijhouden?

Ontdek MoneyMonk: hét administratiepakket voor ondernemers.


Ontdek MoneyMonk of stel ons je vragen