Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Kennisbank

Kennisbank

Coronadossier

Tozo 3 en 4 zijn aangekondigd: wat geldt er per 1 oktober voor jou als ZZP’er? Wij zochten het voor je uit en zetten het overzichtelijk op een rij.

Lees meer

Online boekhouden

Online boekhouden? Doe het gewoon zelf. Ontdek wat erbij komt kijken. Met handige tips om de typische fouten in de administratie te voorkomen.

Lees meer

Online administratie

De online administratie makkelijker bijhouden? Bespaar kostbare tijd en maak minder fouten. Administratie speciaal voor (dienstverlenende) ZZP-ers.

Lees meer

Online factureren

Online factuur maken? In 4 stappen van sjabloon tot PDF bij een e-mail of iDeal-link. Snellere facturen met minder moeite.

Lees meer

Boekingen in je administratie

Creditcard-uitgaven in de boekhouding boeken? 2 methoden voor je online boekhoudprogramma. Op één of meerdere inkoopfacturen.

Lees meer

Belastingen voor ZZP'ers

Welke belastingen betalen ZZP-ers? Een overzicht van de belastingen die je betaalt als zelfstandig ondernemer. En tips om niet te veel te betalen.

Lees meer

BTW-aangifte voor ZZP'ers

BTW-aangifte voor ZZP'ers: waar moet je aan denken en hoe werkt het? De complete uitleg over alles wat er voor jou als zelfstandige bij komt kijken.

Lees meer

Projectadministratie voor ZZP'ers

Projectadministratie voor ZZP'ers: waarom zou je die bijhouden? 3 belangrijke voordelen voor jou als zelfstandige. Meer inzicht, overzicht en controle.

Lees meer

Boekhouder & accountant

Wat is het verschil tussen een boekhouder en accountant? Alle verschillen op een rij: titel, opleiding, werkzaamheden, tarieven en meer.

Lees meer

Starten als ZZP'er

Starten als ZZP’er waar moet je aan denken? In 7 stappen jouw bedrijf starten ✓ Online boekhouden en projectmanagement ✓ 30 dagen gratis uitproberen.

Lees meer

Excel voor je administratie

Boekhoudprogramma of toch gratis boekhouden in Excel? Voor- en nadelen ✓ Online boekhouden en projectmanagement ✓ 30 dagen gratis uitproberen.

Lees meer

Zakelijke bankrekening

Zakelijke bankrekening voor ZZP’ers: is dat een goed idee? ✓ Online boekhouden en projectmanagement ✓ 30 dagen gratis uitproberen.

Lees meer

Je eigen website als ZZP'er

Website (laten) maken als ZZP’er? Ontdek wat er belangrijk is ✓ Met praktische tips voor zelfstandig ondernemers ✓ Stap voor stap aan de slag.

Lees meer

(Social) media voor ZZP'ers

In de spotlight komen als ZZP’er? Ontdek waar je het meeste waarde kan leveren ✓ Met praktische tips voor het produceren van content en het neerzetten van je branding ✓

Lees meer

Alles over je ZZP-pensioen

Aan de slag met je pensioen? Ontdek de mogelijkheden voor ZZP'ers ✓ Met waardevolle tips en inzichten van onze partner BrightPensioen ✓

Lees meer

ZZP-verzekeringen op een rij

Welke verzekeringen voor ZZP’ers heb je nodig? Ontdek de dekkingen ✓ Met praktische tips voor zelfstandig ondernemers ✓ Stap voor stap aan de slag.

Lees meer

Buffer opbouwen als ZZP'er

Hoeveel buffer moet je als ZZP’er opbouwen en hoe doe je dat? ✓ Met praktische tips voor zelfstandig ondernemers ✓ Stap voor stap aan de slag.

Lees meer