5/5

Urenregistratie

Gebruik de complete urenregistratie app voor al je zakelijke uren. Time je uren met de stopwatch óf voeg uren achteraf toe in je agenda. Probeer het zelf, de eerste 30 dagen gratis.

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig
Gebruiksvriendelijk en tot op de minuut nauwkeurig
Volg je voortgang op het urencriterium
Blijf gemakkelijker binnen je urenbegroting
Zet declarabele uren eenvoudig op een factuur
Gebruik de rapportages en verbeter je resultaat

Zet een
professionele urenregistratie op

Je gewerkte uren vormen de basis voor je omzet. Houd je zakelijke uren daarom nauwkeurig bij met urenregistratie software. Dat levert het volgende op:
Registreer uren in de app of op de desktop zoals je zelf wilt: direct met een timer of achteraf in de agenda. Stel ook je uurtarief in, zodat je uren nog sneller declareert.
Uren bijhouden op je desktop of met urenregistratie app
Realtime uren bijhouden of achteraf toevoegen
Met start- en stop systeem
Stel een uurtarief en voor een soepele declaratie
Herhaal uren of dagen voor terugkerende werkzaamheden
Jasper
Jasper
Boss Monk

Tip voor starters:
Schrijf ook je non-declarabele uren

Een onderneming starten kost veel tijd. Je doet marktonderzoek, creëert een website en werft klanten. Al deze uren tellen mee voor het urencriterium. Zet ze daarom in MoneyMonk. Dat scheelt een hoop tijd.

Ook onze urenregistratie app

wordt als uitstekend beoordeeld door zzp’ers

Carlo
review circle

“MoneyMonk sluit het beste aan op mijn behoeften: ritten- en urenregistratie, facturatie en alle zaken voor de belasting gewoon op orde. Ik word niet verleid om zelf allerlei tijd te gaan stoppen in Excel-sheets en Word-sjablonen.”

10/10
Pieter-Willem
review circle

“MoneyMonk ondersteunt en ontlast. De facturatie, urenregistratie, omzetbelasting, bankzaken en offertes gaan bijna vanzelf. Weet je het even niet, dan staat het wel in een helpartikel of je belt een keer met support en kunt weer verder. Kortom: een makkelijk en compleet programma voor elke zzp’er.”

10/10
Martijn
review circle

“Uitstekend boekhoudprogramma, zeker voor de ZZP'er. Simpel je uren boeken en er komt een gespecificeerde factuur uitrollen. Duidelijke en simpele interface. Ondersteunt ook geavanceerde boekingen, mocht dat nodig zijn. Met de app erbij wordt het allemaal nog makkelijker.”

10/10
Videotutorial

Zo werkt de
urenregistratie in MoneyMonk

Je urenregistratie zet je eenvoudig op in MoneyMonk. Check deze video maar.
Thom Stocksen

Haal het maximale uit de urenregistratie software

Je urenregistratie is de basis voor je omzet. Gebruik MoneyMonk daarom ook voor je facturatie en projectmanagement.
Factureren
Projectadministratie

Factureren

Zet uren direct op een factuur
Je omzet hangt af van de uren die je werkt. Houd daarom een nauwkeurige urenregistratie bij via de app of op je computer.
foo
Jasper
Jasper
Boss Monk

Tip voor starters:
Maak projecten en taken aan voor je klanten

Dan schrijf je uren direct op de juiste post. Bovendien creëer je aan het einde van de maand een gespecificeerde factuur met één klik op de knop.

Kennisbank urenregistratie

Wat is een urenregistratie?
Een urenregistratie is een verantwoording van alle uren die je maakt voor je klanten én je onderneming. Je gebruikt dit overzicht ten eerste voor je facturatie aan klanten. Ook bewijs je met de uren aan de Belastingdienst of je voldoet aan het urencriterium. Tot slot houd je uren bij voor jezelf, je krijgt zo inzicht of je jouw tijd effectief besteedt.
Is een urenregistratie verplicht?