Ervaringen van onze klanten

Onze klanten beoordelen ons met een 9.7 uit 10


Google Reviews & Feedback Company

Daphne Schipper
via Google Reviews
Top programma, rekent zo mijn btw uit! Dat scheelt mij een hoop werk en geld. De service van MoneyMonk is ook super! Direct antwoord en zeer behulpzaam, aanrader!”
Eric Kouters
via Google Reviews
“Precies wat een ZP'er nodig heeft: zeer gebruikersvriendelijk, logische indeling, snel overzicht en alles-in-1 (uren registreren, factureren, bankafschriften inlezen en boekhouden)
Van Gils IT
via Feedback Company
“Uiterst tevreden met dit boekhoudpakket dat perfect is afgestemd op wat je als zzp'er nodig hebt om jouw financiën op orde te krijgen. Ook de support is prima geregeld en krijg je een heldere uitleg...
Harco Wimmenhove
via Google Reviews
“Afgelopen maand gestart, wat een prettig programma. Overzichtelijk en ik kan zelf alles beheren. In een oogopslag zie ik hoe mijn bedrijf ervoor staat.
Rob Malschaert
via Google Reviews
“De gebruikersinterface is erg intuitief, en de helpfunctie erg uitgebreid en goed doorzoekbaar. Daarnaast ben ik toen ik wat vragen had, zeer goed en snel geholpen.”
Marion Smale
via Google Reviews
“MoneyMonk is ideaal voor zzp'ers. Met MoneyMonk heb je overzicht over uren, omzet, uitgaven en resultaten.
Peter de Bock
via Google Reviews
“Enorm onder de indruk van deze boekhoud app. Tot nu toe zit alles erin om mijn boekhouding als IT consultant te doen. Intuitief en flexibel in gebruik.”
Walter van Nijnatten
via Google Reviews
“Na een flink aantal boekhoudpakketten uitgeprobeerd te hebben heb ik gekozen voor MoneyMonk. Laat de concurrentie wat betreft usability ver achter zich!”
Sabine
via Feedback Company
“Moneymonk is eenvoudig in gebruik en heel overzichtelijk. Ook erg klantvriendelijk en behulpzaam als je vragen hebt. Een factuur sturen is binnen 2 minuten gebeurt! Super makkelijk en snel!
K. Boer
via Google Reviews
Als je vragen hebt wordt je goed geholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Plus een goed werkend systeem.”