Ervaringen van onze klanten


Patrick Wessels

Fijne software met voldoende mogelijkheden voor een ZZP-er. Uitstekende klantenservice met vlotte reacties op vragen, naast heldere uitleg. Aanrader!

Astrid Miltenburg

Echt een TOP pakket met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik heb zelf diverse boekhoudpakketten getest voordat ik voor MoneyMonk koos, maar MoneyMonk was het meest compleet, gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs.

Remco Nijssen

Begin dit jaar ben ik gestart met MoneyMonk. Zeer te spreken over de website, de app en al helemaal over de service. Ik heb nu veel meer inzicht in mijn eigen boekhouding.

Sabine van Wylick

Bij MoneyMonk begrijpen ze het; hoe ze drukke ondernemers kunnen ontlasten door het zo eenvoudig mogelijk te maken. Ze luisteren naar de klant, vernieuwen veel, zijn snel en betaalbaar. Kortom: superprogramma!

Frank Boevink

Dik tevreden met het gebruikersgemak van MoneyMonk. Boekhouden wordt hierdoor bijna leuk (vooral de verkoopkant natuurlijk). Mijn administrateur kijkt over mijn schouder mee, maar hoeft weinig te doen. Ik prijs de helpdesk voor een snelle reactie.

Kevin Kwee

Eindelijk eens een gebruiksvriendelijk en eenvoudig boekhoudprogramma. Spreadsheets bijhouden is verleden tijd! Ook kun je heel makkelijk facturen en bonnen uploaden, als foto of als PDF bestand. Highly recommended! ;)