5/5

Geliefd onder zzp’ers én experts

Uit de honderden MoneyMonk reviews op Feedback Company, Trustpilot en Google kun je maar één conclusie trekken: MoneyMonk is het meest geliefde boekhoudprogramma onder zzp’ers. Ervaar het zelf, de eerste 30 dagen gratis.

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig
Ervaringen van MoneyMonk gebruikers

Zij vielen als een blok voor MoneyMonk. Ben jij de volgende?

Profiel foto van Leonie Haas
Leonie Haas
Brand marketeer

“MoneyMonk heeft mij heel veel inzicht gegeven, bespaart mij veel tijd en het ziet er professioneel uit. Nieuwe wensen voor het systeem dien je eenvoudig in als idee. De service is ook erg fijn, snel en deskundig. Ik beveel MoneyMonk zeker aan!”

5/5
Profiel foto van Victor Vroeginde
Victor Vroeginde
Documentairemaker

“MoneyMonk is een fantastisch boekhoudprogramma. Het geeft inzicht in mijn financiële situatie en maakt boekhouden makkelijk. Ook factureren werkt fantastisch. LOVE IT.”

5/5
Profiel foto van Eric Kouters
Eric Kouters
Projectmanager Energietransitie

“Precies wat een ZZP'er nodig heeft: zeer gebruikersvriendelijk, logische indeling, snel, overzichtelijk en compleet (uren registreren, factureren, bankkoppeling en boekhouden)”

5/5
Profiel foto van Eric-Jan van Gils
Eric-Jan van Gils
IT projectmanager

“Uiterst tevreden met dit boekhoudpakket. Perfect afgestemd op wat je als zzp'er nodig hebt om jouw financiën op orde te houden.”

5/5
Profiel foto van Alex Schilder
Alex Schilder
Technical Consultant

“MoneyMonk is een heel fijn pakket door de tijdsbesparing én het actuele overzicht van je omzet, kosten en winst. Bij vragen word je zeer snel en vriendelijk geholpen.”

5/5
Profiel foto van Dennis Figge
Dennis Figge
Customer Journey Expert

“MoneyMonk is ontzettend gebruiksvriendelijk en helpt mij als zzp'er met weinig financiële ervaring toch netjes mijn administratie bij te houden. In combinatie met de app heb ik alles netjes op orde, en dat geeft veel rust.”

5/5

MoneyMonk expert reviews

We liggen regelmatig op de weegschaal van administratieve experts. Wat ons betreft springen de volgende reviews erbovenuit.

Alles-in-één online boekhoudpakket, speciaal voor ZZP'ers. Het boekhoudpakket werkt goed voor zzp'ers die met uren werken. Daarnaast is MoneyMonk lekker overzichtelijk en heeft het boekhoudprogramma een hoge klantentevredenheid.

Opstarten
4,5/5
Support
4,5/5
Gebruiksgemak
4,5/5
Totaalscore
4,5/5

Het eerste dat ons opviel aan MoneyMonk? De prettige interface. MoneyMonk is strak, duidelijk en modern. We neigen er daarom naar om te zeggen dat we dit het fijnste boekhoudpakket van allemaal vinden.

Functionaliteiten
5/5
Klantenservice
4/5
klantervaringen
5/5
Totaalscore
5/5

MoneyMonk houdt nog net niet je handje vast, maar veel scheelt het niet en dat is in dit geval alleen maar prettig. Dit zorgt er namelijk voor dat je snel weet hoe het programma werkt. Boekhouden wordt zo lekker makkelijk.

Gebruiksgemak
5/5
Functionaliteiten
4/5
Prijsstelling
4,7/5
Totaalscore
4,7/5

MoneyMonk biedt je als ondernemer alle ondersteuning en alle moderne functionaliteiten die je nodig hebt om binnen een mum van tijd controle over je administratie te krijgen. Het is een volwassen tool en verrassend compleet voor zijn scherpe prijs.

Opstarten
5/5
Support
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaalscore
5/5

Zzp’ers met een simpele boekhouding raden wij MoneyMonk aan. Zowel op de desktop als mobiele app werkt het programma intuïtief en snel. Het bijhouden van de uren, facturen of offertes is eenvoudig. Daarnaast is het programma betaalbaar.

Gebruiksgemak
5/5
Functionaliteit
5/5
Klantenservice
4,5/5
Totaalscore
5/5

Anders dan veel andere boekhoudprogramma’s biedt MoneyMonk zelf veel diensten aan. Zo is het mogelijk om een urenregistratie en rittenregistratie bij te houden met MoneyMonk. Op deze manier zijn er bijna geen koppelingen met andere platformen nodig.

Prijs
4/5
Functies
4/5
Gebruiksgemak
4,5/5
Totaalscore
4,6/5