5/5

Over MoneyMonk -
Daar ga je van boekhouden

Je valt voor onze software, maar gaat pas echt van MoneyMonk boekhouden als je de organisatie beter leert kennen. Kundig, doelgericht, enthousiast, een no-nonsense mentaliteit en altijd met het klantbelang op de eerste plaats. Een verleidelijke mix voor iedere zzp’er.

Een greep uit het MoneyMonk team

Onze belofte aan jou

Er zijn tientallen boekhoudprogramma's, maar er is maar één MoneyMonk. De volgende beloftes brengen een verfrissend kleurtje op onze wangen.

Jouw succes is onze missie

Onze missie is: wij leveren een bijdrage aan jouw succes als ondernemer. Natuurlijk via de software die we continu verbeteren, maar ook met kennis van ondernemen.

We <3 service

Behulpzaamheid typeert onze organisatie het meest. Dit merk je als je contact opneemt met onze Support Monks, maar ook via updates van de software. Alles staat in het teken van een soepele gebruikservaring.

Je kunt (een bedrijf) op ons bouwen

Als echt familiebedrijf hechten wij veel waarde aan continuïteit, onafhankelijkheid en transparantie. Je administratie is bij ons in goede handen. Ook op de lange termijn.

Wij geven je alle vrijheid

Natuurlijk gebruik je MoneyMonk zoals je dat zelf wilt. Bekoelt de liefde? Dan kom je makkelijk van ons af. Zonder gedoe en met behoud van je data.

Werken bij MoneyMonk

Wil je ons team versterken met jouw talent? Leuk! Dit mag je verwachten van jouw baan en onze organisatie.
Maret notuleert
Groepsfoto
Jorgen kijkt nadenkend

Cultuur

We zijn trots op onze organisatiecultuur. Kritisch, flexibel, leergierig en doelgericht als we onze ambities nastreven. Open, sociaal, gezellig en informeel als het aankomt op de omgang met elkaar. Een perfecte omgeving waarin je kunt groeien als individu én als team.
Esther drinkt een latte (of is het thee met melk?)
Thom computert
Jasper doet iets geks

Mijlpalen uit
onze geschiedenis

Wat begon aan een keukentafel van twee broers, is inmiddels een florerend familiebedrijf met enthousiaste collega's en tevreden klanten. Dit zijn wat ons betreft enkele mijlpalen uit onze geschiedenis:
≤ 2011

Onmiskenbare adminifrustratie

Uit frustratie met hun boekhoudpakket concluderen Jorgen & Jasper: “Dit moet beter! Laten we zelf een boekhoud­programma bouwen.”
2012

De officiële start van MoneyMonk

In december 2011 wordt MoneyMonk ingeschreven bij de KvK en in januari 2012 volgt de officiële start. Niet veel later gaat de software live.
2014

Verhuizing van Kampen naar Utrecht(Inc)

Want zeg nou zelf: een kantoor in een hippe Start Up Incubator (UtrechtInc) klinkt veel beter dan de keukentafel van een klein appartement.
2014

De fantastische UtrechtInc jaren

Mede dankzij de hulp van ervaren ondernemers en business mentoren van UtrechtInc groeien we als kool. Een fantastische tijd.
2015

De eerste review op trustpilot

Meld je je bij Trustpilot, krijg je direct een 1-ster review aan je broek. Gelukkig blijkt dit een incident. MoneyMonk is namelijk het best beoordeelde pakket in de markt.
2016

Verhuizing naar bedrijven-centrum Vondelparc

Je kan niet eeuwig een start-up blijven. We nemen afscheid van UtrechtInc en verhuizen naar bedrijvencentrum Vondelparc. Ons 6-koppige team heeft ruimte nodig.
2019

MoneyMonk pioniert met PSD2-vergunning

MoneyMonk krijgt als eerste boekhoudpakket een PSD2-vergunning. Vanaf nu koppelen je administratie met een iedere zakelijke bankrekening in Nederland.
2019

Een derde verhuizing: Hoog Catharijne Utrecht CS

Vlak voordat de Corona uitbreekt, verhuizen we naar het hart van Utrecht CS. Hier krijgt ons groeiende team alle ruimte. Mits ze het kantoor kunnen vinden, natuurlijk.
2021

De 20e medewerker versterkt ons team

Kleine Monk’s worden groot. We verwelkomen de 20e medewerker. Helaas niet op kantoor, maar in een digitale meeting. Want we zitten midden in een lockdown.
2022

Het eerste 5-jarige jubileum van Thom

Thom (Thomboarding) Stockschen is vijf jaar in dienst. Hij is daarmee de langstzittende MoneyMonk’er in loondienst. Hoera!
2023

Hoera! MoneyMonk viert haar 10e verjaardag

Gevierd met vele felicitaties, cadeaus en bovenal: een trip naar Mallorca met het voltallige team. Op naar de 25 jaar.

Ontmoet het team

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Ontmoet ze hier.
Anton
Anton
Developer
Esther
Esther
Growth
Eric
Eric
Developer
Jorgen
Jorgen
Boss Monk
Jack
Jack
Entertainment
Dylan
Dylan
Support Monk
Jasper
Jasper
Boss Monk
Erik
Erik
Developer
Thomas
Thomas
Opper Support Monk
Maret
Maret
Office Manager
Richard
Richard
Developer
Thom
Thom
Support Monk
Marlies
Marlies
Developer
Niels
Niels
Developer
Melissa
Melissa
Support Monk
Ying
Ying
Developer
Tim
Tim
Developer
Rowan
Rowan
Growth
Thomas
Thomas
Developer
Jaap-Jan
Jaap-Jan
Compliance
Han
Han
Growth
Martijn
Martijn
Developer
Janyce
Janyce
Support Monk
Jos
Jos
Finance
Judith
Judith
HR

Vacatures

Momenteel zoeken we de volgende mensen. Staat je functie er niet tussen? Probeer het dan met een open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures

Senior software engineer

Bouw mee aan het beste boekhoudpakket voor zzp’ers.

Compliance & Risk Officer

Heb jij de ambitie om je carrière in Compliance & Risk een boost te geven? Dan is deze functie wellicht jouw springplank!

Senior UX/UI Designer

Heb jij de ambitie om beide 'diamonds' van de double diamond aan te raken bij een snelgroeiend FinTech bedrijf?

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons kan helpen om ons team te versterken vanuit jouw specialisme, laat het weten via een open sollicitatie.
Jasper
Jasper
Boss Monk

Wij kijken verder dan je diploma's

Wij vinden talent belangrijker dan een papiertje. Dus laat je niet afschrikken door de vereisten als je denkt dat je de functie in de vingers hebt.

Goede voorwaarden voor
Iedere collega

Als nieuwe collega profiteer je sowieso van de volgende voordelen:
Een marktconform salaris
Een goede werk-privé balans
Doorgroeimogelijkheden
Een persoonlijk opleidingsbudget
Leuke collega's
De gezelligste feesten en uitjes

Geliefd onder zzp'ers
én gewaardeerd door experts

Ties
review circle

Erg fijn en overzichtelijk boekhoudpakket dat ideaal is voor zelfstandigen in de dienstverlenende sector. Veel zaken kunnen hier geautomatiseerd worden en de UI werkt intuïtief en vlot. Dat alles voor een vaste totaalprijs maakt dit het boekhoudprogramma met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

10/10
Michiel
review circle

MoneyMonk zorgt ervoor dat ik kan focussen op mijn werk en dingen die ik echt leuk vind. De tool zit bomvol handige functies en door de handige ingebouwde rapportages geeft MoneyMonk mij altijd het overzicht wat ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb. Als klap op de vuurpijl is Support altijd enorm snel en vriendelijk, waardoor ik het werkelijk iedereen kan aanraden! Nee, ik ben niet gesponsord, gewoon een enorme fan!

10/10
Suzanne
review circle

Ben blij met de snelle en goede hulp! Best spannend allemaal een eigen boekhouding opzetten. Dus fijn idee dat je goed geholpen wordt.

10/10