Online administratie

5/5
Dit artikel wordt aangeboden door...
MoneyMonk, hét online boekhoudprogramma voor ZZP’ers
Factureren

Een online administratie bijhouden voor jouw bedrijf? De ideale keuze voor ZZP-ers, omdat het heel eenvoudig werkt. Met slimme suggesties voor bankkoppelingen, aan de hand van richtlijnen door de Belastingdienst en met complete overzichten die je alleen maar hoeft over te nemen.

Online boekhouden bespaart je kostbare tijd. Tegelijkertijd voorkomt het kostbare fouten. Het zijn twee belangrijke voordelen, die gelden voor zowel MoneyMonk als veel andere boekhoudpakketten die er beschikbaar zijn.

Online administratie voor ZZP: hoe werkt het?

Enthousiast om jouw administratie online als ZZP-er te gaan doen? De makkelijkste manier om jouw inkomsten en uitgaven bij te houden. En om de btw-aangifte te doen, bonnetjes te scannen en aan het eind van het jaar de balans en winst- en verliesrekening op te maken.

Hoe werkt de online administratie voor zelfstandigen? Je kunt in 3 stappen aan de slag:

Verstuur facturen

Werk afgerond? Of vooraf alvast een deel in rekening brengen? Verstuur jouw klanten een factuur vanuit de online administratie voor ZZP-ers. Makkelijk, dankzij een sjabloon waar je alleen jouw logo nog maar aan hoeft toe te voegen. Volgens de belangrijke richtlijnen van de Belastingdienst.

Koppel betalingen

Download jouw bankafschriften (of gebruik de MoneyMonk-bankkoppeling) en koppel betalingen aan de inkomende en uitgaande facturen. Met slimme suggesties, zodat je in een paar minuten klaar bent en je ondertussen minder fouten maakt.

Doe aangifte

Gebruik de voorgestelde btw-aangifte, de balans en winst- en verliesrekening om jouw aangiften bij de Belastingdienst te doen. Netjes voor je voorbereid, zodat je daar niet handmatig mee aan de slag hoeft.

Tip: door de administratie online bij te houden werk je altijd met de meest actuele versie van de software. Inclusief nieuwe functies en mogelijkheden, waar we bij MoneyMonk doorlopend voor je aan werken.

Administratie online: ZZP-oplossing

Op zoek naar online administratie voor ZZP-ers? Bij MoneyMonk helpen we je de online administratie bij te houden, zodat je sneller kunt werken en ondertussen minder fouten maakt. De makkelijkste manier om alles netjes bij te houden, zonder dat je daar veel tijd in hoeft te steken.

Onze online administratie software werkt eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het is een online administratiepakket speciaal voor (dienstverlenende) ZZP-ers. Dat betekent dat we de functies en mogelijkheden speciaal hebben ontwikkeld voor de administratie die jij wilt bijhouden.

Met onze online administratie bespaar jij kostbare tijd. Het is de alles-in-één-oplossing voor jou als ondernemer, zowel voor het online boekhouden als voor jouw projectmanagement.

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig