Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Kennisbank
MoneyMonk 4x op rij als beste getest | MoneyMonk

MoneyMonk 4x op rij als beste getest

Op 25 november 2016 ontvingen we op het MoneyMonk HQ in Utrecht een leuke verrassing! Zakelijkesoftware.com stuurde ons een smakelijke traktatie, omdat online boekhouden met MoneyMonk op nummer één staat op hun website met een score van 9/10. We waren uitgeroepen tot beste boekhoudprogramma uit de test. Een prestatie waar we als bedrijf en team natuurlijk erg trots op zijn

Beste boekhoudprogramma volgens de test

Het was niet voor het eerst dat MoneyMonk als beste boekhoudprogramma uit de test kwam. In onze relatief korte bestaansgeschiedenis (sinds 2013) hebben naast Zakelijkesoftware.com ook drie andere gerenommeerde partijen online boekhouden met MoneyMonk als beste beoordeeld.

"Als je één keer als beste getest wordt dan is dat natuurlijk een leuke opsteker, maar als je in relatief korte tijd door vier verschillende partijen als beste wordt beoordeeld dan is dat natuurlijk fantastisch. Zeker als dat ook nog partijen zijn die kennis van zaken hebben en de markt goed kunnen beoordelen,” aldus Jasper Horstink, oprichter van MoneyMonk.

4x beste getest

Benieuwd welke anderen ons uitriepen tot beste uit de test?

  • BNR Nieuwsradio ZZP Café
  • Boekhoudreviews.nl
  • Financien voor ZZP'ers door Femke Hogema
  • Zakelijkesoftware.com

BNR Nieuwsradio ZZP Café

In 2015 deed het radioprogramma ‘ZZP Café’ op BNR Nieuwsradio onderzoek naar het beste boekhoudprogramma voor ZZP'ers. Ook hier kwam online boekhouden met MoneyMonk als beste uit de test. Bekijk het onderzoek van BNR Nieuwsradio ZZP Café.

Boekhoudreviews.nl

De website Boekhoudreviews.nl heeft MoneyMonk ook al jaren in de top staan, waaronder regelmatig op de eerste plek. Bezoek website Boekhoudreviews.nl.

Financien voor ZZP'ers door Femke Hogema

En als klap op de vuurpijl deed Femke Hogema medio 2016 onderzoek onder boekhoudprogramma’s voor ZZP'ers. Zij geldt als autoriteit in haar vakgebied en deed een zeer uitgebreid onderzoek. Opnieuw behaalde online boekhouden met MoneyMonk de maximale score op maar liefst alle onderdelen. Ontdek de analyse van boekhoudprogramma's door Femke Hogema.

Zakelijkesoftware.com

De website Zakelijkesoftware.com beoordeelde MoneyMonk als beste boekhoudprogramma in de test. MoneyMonk behaalde de maximale score van 9/10. Bekijk hier de review.

Het is een mooie teamprestatie waar we al jaren hard voor knokken. En zitten we verder stil? Nee zeker niet! Onze ambities zijn groot. We willen het grootste en beste boekhoudprogramma voor ZZP'ers zijn, nu en in de toekomst.

Wij gaan door met onze missie:

Online boekhouden écht makkelijk maken en ZZP'ers financieel zicht en grip geven op hun situatie. Wil je zelf ook makkelijk boekhouden?

Het best geteste zelf uitproberen?

Ontdek MoneyMonk: hét administratiepakket voor ondernemers.


Ontdek MoneyMonk of stel ons je vragen