8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Jeroen van Bedrijfsbureau Infra Van Meer

Wie ben je?

Ik ben Jeroen van Meer en ben sinds februari 2016 zelfstandige in de Civiele Techniek. Deze keuze heb ik gemaakt, omdat ik graag een diversiteit aan werkzaamheden heb voor verschillende opdrachtgevers. Dit vind ik ten eerste erg leuk maar is ook erg leerzaam voor mij en hierdoor kan ik mijzelf ontwikkelen waardoor ik deze kennis weer mee neem naar de volgende opdrachten.

Wat doe je?

Binnen de Civiele Techniek ook bekend als de Grond- Weg- en Waterbouw ben ik actief als calculator, werkvoorbereider en projectbegeleider. De opdrachten zijn vooral als interim-oplossing. Mijn voorkeur heeft het om meerdere opdrachten tegelijk te hebben lopen. Daarbij voer ik mijn werkzaamheden uit voor aannemers en gemeentelijke opdrachtgevers.

Naast de inhuur voor opdrachtgevers, verricht ik ook werkzaamheden op projectbasis voor diverse aannemers de kostprijsbegroting voor aanbestedingen. Ook kostenramingen voor gemeentelijke opdrachtgevers kunnen door mij verricht worden.

Erg divers zijn mijn werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers, zo heb ik ook een opdracht om een aannemer te begeleiden bij de implementatie van een nieuw ERP-software systeem.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

MoneyMonk helpt mij om zeer eenvoudig mijn uren te registeren, facturen te versturen en de status daarvan in te zien. Dit is tevens ook mogelijk via de App.
Bij projecten die ik aanneem heb ik graag inzicht in mijn bestede uren, ook dit werkt erg handig en overzichtelijk binnen MoneyMonk.

Zodra ik vind dat in mijn ogen zaken verbeterd kunnen worden binnen MoneyMonk neem ik contact op via de chat of laat een bericht achter. Binnen zeer korte tijd krijg ik hierop feedback, waar in overleg naar oplossingen gezocht wordt. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat ik een zeer prettig boekhoudpakket heb, waar je voor de gebruiksvriendelijkheid en innovativiteit ook zelf een stukje aan bij kan dragen.

Quote:

"Met MoneyMonk werk je (samen) aan de toekomst!"



Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@bedrijfsbureauinfravanmeer.nl of www.bedrijfsbureauinfravanmeer.nl

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig