Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Yorick Letterie van Letts!

Yorick Letterie van Letts!

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Yorick Letterie van Letts!

Wie ben je?

Ik ben Yorick Letterie. Net 44 geworden. Ik woon in Amsterdam met mijn vriendin Caroline en onze drie kinderen: Casper, Rosalie en Olivier. Na mijn studie in Amsterdam ben ik in Amsterdam blijven wonen. Door in 2013 zelf een huis te bouwen hebben we de mogelijkheid gekregen om hier een mooie plek te creëren voor onszelf en de kinderen.

Wat doe je?

Ik werk als zelfstandig adviseur. In het verleden heb ik in loondienst voor een aantal bedrijven gewerkt, waaronder PostNL. Ik heb veel ervaring opgedaan in het opzetten, organiseren en reorganiseren van bedrijfsonderdelen. Vooral daar waar het gaat om afdelingen die direct contact hebben met klanten. Met mijn opgedane ervaring kan ik organisaties goed helpen hun processen slimmer te maken en beter op de klant af te stemmen. Eigenlijk zijn dit echte organisatieveranderingen. Behalve werkafspraken gaat het ook om organisatie, cultuur en bijvoorbeeld software-implementaties.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Ik werk meestal langere tijd op projecten en heb daardoor niet heel veel facturen per maand. MoneyMonk helpt mij vooral bij het registreren van ritten, uren, factureren en BTW aangiftes doen. Daarin bespaar ik nu een hoop tijd. Vroeger deed ik dit namelijk allemaal nog in Excel. En wat voor mij echt een verademing is, is het inlezen van mijn bankmutaties. Het is nu voor mij heel makkelijk om betalingen te boeken op zowel zakelijke als privé posten. Nu heb ik ook mijn eigen werkproces geoptimaliseerd! ;).

Quote:

"Met MoneyMonk doe je je administratie in een handomdraai!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

letts@xs4all.nl of linkedin.com/in/yletterie