Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Remco Putker van Robust-IT & Robust-Woodworks

Remco Putker van Robust-IT & Robust-Woodworks

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Remco Putker van 'Robust-IT & Robust-Woodworks'

Wie ben je?

Mijn naam is Remco Putker en ik ben boven alles een betrokken vader van 3 geweldige kinderen. Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik vlak bij het strand in Monster. Mijn vrije tijd besteed ik aan koken, meubelontwerp en houtbewerking, gitaarspelen, motor rijden, watersport en buitenleven.
Wat mij identificeert als persoon is een enorme drive om onafhankelijk maar met respect voor de wereld om mij heen zowel mijn eigen bestaan zin en inhoud te geven alsook mijn kinderen de best mogelijke start van hun leven te geven.

Wat doe je?

Ik werk als zelfstandig SAP testmanager voor multinationals. Na een carrière van 10 jaar consultancy (vooral testmanagement en ICT projectmanagement) en zes jaar ICT management functies heb ik in 2013 besloten zelfstandig verder te gaan. Op dit moment werk ik fulltime voor één grote klant op meerdere projecten. Ik ga dagelijks met plezier aan het werk en geniet ervan om echt geheel zelfstandig te zijn.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

De eerste drie jaar heb ik volledig zelfstandig mijn eigen administratie gevoerd in Excel. De reden hiervoor is dat ik processen en diensten pas uit wil besteden nadat ik ze zelf doorgrond heb. Ik wilde snappen hoe grootboekrekeningen, belastingaangiften, en balansen werkten alvorens mijzelf afhankelijk te maken van om het even welke partij.

Per dit jaar ben ik over op MoneyMonk. De aanleiding hiervoor was divers. MoneyMonk biedt mij de mogelijkheid om altijd en overal mijn administratie te voeden met uren, bonnetjes en rittenadministratie. Tevens biedt MoneyMonk mij de mogelijkheid om rechtstreeks op mijn bankmutaties te koppelen; iets dat ik in Excel continu handmatig moest vergelijken. De facturatiemodule op basis van urenregistratie scheelt mij uren per week en levert een hele strakke factuur op.
Kortom, het is allemaal net wat professioneler en net wat efficiënter.

Quote:

"MoneyMonk, is een te gek product waarmee mijn administratie en zelfstandigheid naar een nog hoger niveau zijn getild!"Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

r.putker@robust-it.org of www.robust-it.org / www.robust-woodworks.com