Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Krishan Premcharan van SelectData!

Krishan Premcharan van SelectData!

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Krishan Premcharan van SelectData!

Image and video hosting by TinyPic

Wie ben je?

Krishan Premcharan, geboren en getogen in Utrecht! Samen met Patricia, onze kids Jayson (6) en Dewi (1,5) wonen we nu ruim 5 jaar in het gezellige Vleuterweide, een mooie wijk in Vleuten, naast Utrecht. Privé hou ik van de mooie dingen in het leven; gezelligheid en leuke dingen doen. Ook zorgen sport (kickboksen), films, muziek en poker voor ontspanning en ben ik vooral een gelukkig mens!

Wat doe je?

Ik ben een Business Intelligence & Data Warehouse consultant. “Wat doe je dan?”, is vaak de volgende vraag. Ik help organisaties op het gebied van data -en informatiemanagement. Iedere organisatie heeft data in verschillende systemen. Data verzamelen, (slim) opslaan, analyseren, rapporteren en presenteren, is mijn hobby/werk geworden. Sinds een halfjaar werk ik vanuit mijn eigen onderneming SelectData en doe gave opdrachten en projecten vanuit een rol als consultant of projectmanager bij verschillende klanten in diverse branches. Het is super om zelf alle keuze te hebben.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Het toepassen van het - voor mij bekende - KISS-principe voor mijn administratie. Met KISS refereer ik aan Keep It Simple, Stupid. Voor mij maakt MoneyMonk het enorm makkelijk om mijn administratie en boekhouding te doen. Projecten, uren, activiteiten, ritten, facturen, inkoop, btw, bonnen, bankmutaties, boekhouden, het kan allemaal en gewoon simpel en volledig. De app is efficiënt en wederom simpel. Ook merk ik dat MoneyMonk ècht iets doet met feedback en continue bezig is met services verbeteren en innoveren. Er wordt meegedacht, uitleg gegeven en goed gecommuniceerd en dat spreekt mij enorm aan.

Quote:

"Met MoneyMonk is mijn ZZP-administratie leuker èn makkelijker!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

Krishan@selectdata.nl of selectdata.nl