Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Hannie Bakker van Rhapsody

Hannie Bakker van Rhapsody

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Hannie Bakker van Rhapsody

Wie ben je?

Ik ben Hannie Bakker, eigenaar van Rhapsody, 32 jaar en woon en werk in Reeuwijk-Dorp. Ik ben getrouwd met Jan Willem en we hebben twee zoontjes.

Wat doe je?

Ik ontwerp communicatie. In woord, beeld en strategie. Dit betekent dat ik voor mijn klanten een complete bedrijfsidentiteit kan leveren. Zo’n identiteit begint meestal bij een logo en huisstijl, maar kan veel breder gezien worden. Er komt al snel een website bij kijken en vervolgens een marketingplan. Veel bedrijven werken tegenwoordig met een combinatie van on- en offline marketing. Denk aan Facebook-posts/advertenties, artikelen op LinkedIn, Instagram-acties… Maar ook kranten advertenties, flyers en brochures.

Daar ligt ook gelijk de uitdaging. Overal waar je je bedrijf presenteert, wil je dezelfde uitstraling hebben, terwijl de media tegenwoordig erg van elkaar verschillen. Alle media, online en offline, stellen weer andere eisen aan je communicatie en dat kost je als ondernemer vreselijk veel tijd. Dat werk neem ik mijn klanten uit handen.

Naast het ontwerpen van bedrijfsidentiteiten schrijf ik voor een aantal bedrijven blogs over uiteenlopende onderwerpen. Omdat ik uit naam van deze ondernemingen schrijf, zal ik uiteraard niet verklappen over welke bedrijven ik het heb. ;)

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Rhapsody bestaat al meer dan 7 jaar, maar heeft altijd als ‘extra’ gedraaid naast een betaalde baan. Deze baan heb ik in de loop van de jaren wel afgebouwd, maar nooit de stap durven nemen om echt helemaal zelfstandig te worden. De zekerheid die een vast inkomen mij gaf én het gebrek aan inzicht in mijn eigen administratie, heeft me daar altijd van weerhouden. Toen ik begin dit jaar MoneyMonk begon te gebruiken, werden beide problemen opgelost. Ik kreeg overzicht en kon het eigenlijk niet meer bij mezelf ontkennen dat ik die vaste baan stiekem niet meer nodig had!

MoneyMonk is heel duidelijk. Ik durf best toe te geven dat ik totaal geen verstand heb van administratie, vandaar waarschijnlijk ook het gebrek aan inzicht. Daarom was ik verrast door het gemak waarmee alles ingesteld kon worden! Een uur nadat ik MoneyMonk had aangemaakt had ik mijn banktransacties ingeladen, iDeal gekoppeld en mijn eerste factuur verstuurd. Uiteraard in de huisstijl van Rhapsody, want dat is voor mij als ontwerper extra belangrijk!

De persoonlijke aanpak van MoneyMonk vind ik fantastisch. Een aantal dagen nadat ik een account had aangemaakt, werd ik gebeld door een medewerker of ik nog hulp nodig had en of hij iets voor me kon betekenen. Mijn vragen werden helder beantwoord en het enige probleem dat ik had, werd snel opgelost!

Het enige minpuntje dat ik heb ervaren was ook bij MoneyMonk al onder de aandacht gekomen en daar wordt aan gewerkt! Binnenkort worden de bonnetjes, die je met de mobiele app fotografeert en rechtstreeks naar je account kunt uploaden (dat kan nu al), automatisch gelezen en toegevoegd aan je administratie. Ik kan niet wachten!

Quote:

"Met MoneyMonk krijg je eenvoudig inzicht en kun je voor de dag komen!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

hannie@rhapsody-design.nl of rhapsody-design.nl