Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Bernadette van der Voort van myBusinessBee!

Bernadette van der Voort van myBusinessBee!

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Bernadette van der Voort van myBusinessBee!

Wie ben je?

Mijn naam is Bernadette van MyBusinessBee en ik ben naast mijn parttime baan in het onderwijs een eigen onderneming gestart in businessondersteuning. Vanuit de woonkamer werden plannen gemaakt om drukke ondernemers te helpen. Dit werd een eigen bedrijf: MyBusinessBee. Binnen een maand ging het van een idee, naar een plan, naar de eerste opdrachtgevers.

Wat doe je?

Op nummer 1 staat: Ervoor zorgen dat drukke ondernemers meer tijd over hebben om echt te ondernemen. MyBusinessBee neemt taken uit handen en zet freelancers (Bees) in die allemaal hun eigen expertise hebben om de ondernemer werk uit handen te nemen en achter de schermen mee te werken aan bedrijfsresultaat. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan boekhouding, emailmarketing, het inrichten én bijhouden van diverse social media kanalen, eventmanagement, klantcontact etc.

Daarnaast is MyBusinessBee bezig met het ontwikkelen van modules om studenten in te zetten in het bedrijfsleven. Een student is onze ‘Bee Jr. ‘ De Bee Jr. kan ervaring op doen in het bedrijfsleven, en tegelijk een drukke ondernemer blij maken door wat werk uit handen te nemen.

Virtual & personal assistants inzetten is in veel landen de normaalste zaak van de wereld. Iemand die op de achtergrond en vaak op afstand meewerkt aan je bedrijfsresultaat, is een uitkomst voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het levert tijd, geld en de mogelijkheid tot innovatie op. MyBusinessBee merkt dat het voor ondernemers vaak een grote stap is om zelf op zoek te gaan naar een goede ‘Bee’! Daarom steken wij veel energie in het netwerken en zoeken actief naar ‘Bees’. We screenen de kwaliteiten en bouwen zo aan een vertrouwd portfolio met uitstekende dienstverleners.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

MoneyMonk zorgt ervoor dat ik mijn Business goed op orde heb en uitstekend inzicht heb in mijn financiën. MoneyMonk is voor mij eigenlijk een ‘Bee’ die mij wat werk uit handen neemt. De snelle service en terugkoppeling bij vragen is echt een pluspunt van online boekhouden!

Quote:

"MoneyMonk is for me, My Business Bee!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@mybusinessbee.nl of www.mybusinessbee.nl