Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Anniek Ottens van Anniek aan Z!

Anniek Ottens van Anniek aan Z!

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Anniek Ottens van Anniek aan Z!

Wie ben je?

Anniek Ottens, 28 jaar en zelfstandig ondernemer. Vijf jaar geleden verruilde ik mijn kamer in Nijmegen voor een backpack om een half jaar door Zuid-Oost Azië te trekken. Daarmee verwezenlijkte ik een droom om meer van de wereld te zien. Een onvergetelijke, maar dure droom; terug in Nederland stond er geen rooie cent meer op mijn bankrekening. Dat weerhield me er niet van om te starten met een andere droom: ondernemen. Ik ben er heilig van overtuigd dat ondernemen voor een heel groot deel ‘gewoon doen’ is. Maak een start, begin met wat je het liefste doet en vertel erover; de rest volgt vanzelf. Ok, een beetje geluk heb je misschien ook nodig. Mijn geluk? Voys. Ik kon mijn opdrachten combineren met een baan als ‘Spraakmaker’ bij dit prachtbedrijf. Ik werkte er vier dagen in de week, maar bouwde dat aantal al gauw af, zodat ik me meer kon focussen op mijn opdrachten. Voys gaf me alle ruimte om mezelf te ontplooien. Na 3,5 jaar kwam het moment dat mijn bedrijf écht niet langer viel te combineren met een baan. Anniek was aan zet!

Wat doe je?

Organisaties helpen bij het ontdekken en vertellen van hun verhaal. Concreet betekent dit dat ik mijn klanten op strategisch vlak begeleid bij het bepalen van hun propositie. Vervolgens help ik ze om dat verhaal – hún verhaal – wereldkundig te maken. Ik adviseer ze over de in te zetten kanalen en boodschappen, schrijf teksten en geef trainingen.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Gemak en tijdsbesparing. Ik heb geen ervaringen met andere pakketten, maar MoneyMonk is écht een fijn pakket dat voor iedereen te snappen is. Niet onbelangrijk: de service is goed. Je kunt eenvoudig chatten met de heren van Moneymonk en zelfs stomme vragen beantwoorden ze met alle egards.

Quote:

"Sinds ik MoneyMonk gebruik, houd ik iedere dag trouw mijn administratie en boekhouding bij… en dat zegt wat ;-)!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@anniekaanz.nl of www.anniekaanz.nl