Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Adriaan Kauffmann van Bureau Wyser!

Adriaan Kauffmann van Bureau Wyser!

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Adriaan Kauffmann van Bureau Wyser!

Wie ben je?

Ik ben Adriaan Kauffmann, 35 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik heb in Nijmegen en Wageningen gestudeerd van 2002 tot 2008, en daar twee mooie diploma’s aan over gehouden, namelijk in International Development en in Sustainable Tourism.

Wat doe je?

Ik doe wat ik interessant vind, namelijk werken in internationale samenwerking en heel specifiek daarbinnen aan duurzaam toerisme in verre bestemmingen. Houd je vast, want nu komt een voor velen vage toelichting op wat ik doe. Als consultant houd ik me sinds 2009 bezig met het evalueren van ontwikkelingsprojecten en het uitvoeren van onderzoek in opdracht van NGO’s, overheden en soms ook bedrijven. Dus dat. In andere woorden, kortom, ik check of de goede bedoelingen van organisaties, overheden en bedrijven in ontwikkelingslanden ook daadwerkelijk goed aflopen.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Je bent zo goed in administratie als je boekhoudsysteem is. Dat kan zo op een tegeltje. Maar MoneyMonk zorgt er in ieder geval voor dat het boekhouden eenvoudig en duidelijk is. Daarnaast is het een betaalbaar platform en is de service ook adequaat. En dat laatste is fijn. Hoewel heel veel op het platform voor zich spreekt heb ik toch af en toe een technisch of boekhoudkundig vraagje die MoneyMonk snel en duidelijk beantwoordt.

Quote:

"Met MoneyMonk houd je zicht op jouw centjes "


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

adriaan@bureauwyser.com of bureauwyser.com