8 september 2021

UTRECHT, mei 2017


Een automatische boekhoudkoppeling met Knab was het afgelopen jaar de meest gevraagde functionaliteit onder de gebruikers van MoneyMonk. Ook vele klanten van Knab vroegen om de realisatie van deze koppeling. Met véél blijdschap kunnen we nu aan deze wens tegemoet komen!

MoneyMonk heeft sinds mei 2017 namelijk een automatische boekhoudkoppeling met Knab.

Een fantastische mijlpaal waar we erg trots op zijn! Koppel éénmalig je Knab-rekening met MoneyMonk en je banktransacties staan voortaan iedere ochtend automatisch klaar in je boekhoudprogramma.

Knab banktransacties automatisch in je boekhoudprogramma

Banktransacties downloaden en importeren behoort vanaf nu tot het verleden! Je loopt dus nóóit meer achter de feiten aan. Je banksaldo en banktransacties worden automatisch bijgewerkt in MoneyMonk. De boekhoudkoppeling met Knab zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent.

Slimme & geautomatiseerde boekingsvoorstellen

MoneyMonk had al een module die banktransacties voor jou kan herkennen en op basis daarvan een boekingsvsoorstel geeft. Doordat je je Knab-rekening koppelt met MoneyMonk geeft MoneyMonk direct een boekingsvoorstel. Je banktransacties verwerk je daardoor razendsnel in je boekhouding.

ZZP'ers helpen vóóruit te kijken...

De boekhoudkoppeling is de basis om je boekhouding als ZZP'er up-to-date te houden. Met een up-to-date boekhouding gaan we slimme alerts en tips geven aan ZZP'ers. Denk aan notificaties op je mobiele telefoon in de MoneyMonk-app, taken die je nog moet verrichten en nog véél meer.

We gaan ZZP'ers actief informeren en helpen naar de toekomst te kijken.
Fin-tech? Eat your hart out... Boekhouden 3.0 en dat al in 2017!

Oprichter Jasper Horstink van MoneyMonk (rechts)

“We zijn enorm blij met de realisatie van de automatische boekhoudkoppeling met Knab. Zowel MoneyMonk als Knab richten zich specifiek op ZZP'ers. Met deze automatische boekhoudkoppeling helpen we onze klanten véél tijd besparen en de kans op fouten te verkleinen. Goed nieuws dat MoneyMonk en Knab elkaar gevonden hebben, we gaan hier héél veel ZZP'ers écht blij mee maken!”

Over de boekhoudkoppeling

Wil je meer informatie over de boekhoudkoppeling met Knab?
Kijk voor de voorwaarden, kosten en meer informatie op: www.knab.nl/boekhoudkoppeling


Handige helpartikelen over de boekhoudkoppeling met Knab


Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig