Hoe koppel ik mijn knab bankrekening aan MoneyMonk?

Je Knab bankrekening kun je koppelen aan MoneyMonk. Hoe je je Knab bankrekening koppelt aan MoneyMonk hebben we hieronder uitgelegd.

MoneyMonk biedt de boekhoudkoppeling helemaal gratis aan.
Let op: Knab rekent hiervoor € 1,50 per maand (per pakket)

1. Log in op internet bankieren bij Knab
  2. Ga in je persoonlijke bankomgeving naar Betalen en klik op Boekhoudkoppeling
  3. Klik op ‘Maak een boekhoudkoppeling
  4. Selecteer de rekening(en) die je wilt koppelen
  5. Klik op het logo van MoneyMonk
  6. Klik op ‘Open MoneyMonk
  7. Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van MoneyMonk
  8. Log in met je MoneyMonk accountgegevens
  9. Nadat je bent ingelogd moet je expliciet aangeven aan welke administratie je je Knab bankrekening wilt koppelen
  10. Klik vervolgens op de gele knop ‘Koppelen
  11. Je wordt teruggestuurd naar Internet Bankieren van Knab
  12. Bevestig de koppeling met je bankpas en cardreader

Je bankrekening is nu succesvol gekoppeld aan MoneyMonk.

Alle nieuwe transacties na het koppelmoment worden nu automatisch geïmporteerd in MoneyMonk. Zijn er al transacties geweest voor het koppelmoment? Download dan een MT940 bestand om ook je oude mutaties te importeren. Lees hier hoe je dat doet.

Wanneer worden mijn nieuwe Knab banktransacties zichtbaar in MoneyMonk?

Eenvoudig je administratie op orde?

Je project management en online boekhouding
sluiten naadloos op elkaar aan.