Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Mariska Wimmers van Bureau Mik

Mariska Wimmers van Bureau Mik

Het automatisch btw-aangifte aanmaken binnen MoneyMonk scheelt Mariska enorm veel tijd en werk! Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Wie ben je en wat doe je?

Als oplossingsgerichte coach, consultant en trainer werk ik met teams in organisaties. Ik zet de nieuwste inzichten uit de toegepaste positieve psychologie in. De nadruk in mijn werk ligt op energieke interventies en gedrag. Immers - je bent wat je doet!

Hoe verwerkte je voorheen je btw-aangifte?

Voorheen deed ik mijn btw-aangifte in Excel. Dit was vooral met veel optel- en dubbelcheck werk. Ook moest ik vaak opzoeken of ik alles op de juiste manier verwoord had. Dit vond ik allemaal maar tijdrovende klusjes, maar om mijn btw-aangifte te kunnen doen waren dit wel de stappen die ik moest belopen

Op welke manier helpt MoneyMonk jou met het doen van je btw-aangifte?

MoneyMonk neemt mij heel veel werk uit handen. Aangezien de btw-aangifte automatisch wordt aangemaakt in MoneyMonk, scheelt dit mij enorm veel tijd! Ook gebruikt MoneyMonk dezelfde nummering en bewoording als de BTW-aangifte. Op die manier hoef ik niet dubbel te checken of ik de juiste bewoordingen wel snap. Dus al om al het is super eenvoudig en zeker dummy-proof!

Hoe zou je de automatische btw-aangifte beoordelen?

Ik werk er pas een jaar mee, maar ben er superblij mee. Scheelt elke kwartaal toch een avond werk! 5 sterren!

Heb je nog een tip voor andere ZZP’ers die hier mee worstelen?

Zeker weten! Twijfel niet want MoneyMonk neemt gewoon enorm veel tijd uit handen om dat gene te kunnen doen wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent! Wie wil dat nou niet?

Wil je meer over mij te weten komen? Kijk dan even op mijn website: www.bureaumik.nl