Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
MoneyMonk hoofdsponsor ZZP Talks

MoneyMonk hoofdsponsor ZZP TalksIn 2014 was MoneyMonk al meerdere malen verbonden als sponsor van de ZZP Talks. Op 17 september a.s. wordt alweer de 5e editie van de ZZP Talks gehouden in Utrecht. Ook deze keer hebben wij onze naam als één van de hoofdsponsoren verbonden aan hét event voor ZZP'ers, de ZZP Talks!

Waarom zijn de ZZP Talks interessant?

Bijzondere inzichten en inspirerende verhalen, dat hebben alle Talks met elkaar gemeen.

Ervaren ondernemers vertellen vanuit hun expertrol in begrijpelijke taal in maximaal 15 minuten over uiteenlopende onderwerpen. Waarbij de eigen ervaring en kennis centraal staat. De Talks dienen je als ZZP'er aan te zetten tot denken, ontwikkeling van jezelf en je onderneming.

De ZZP Talks organisatie heeft duidelijke regels voor zijn sprekers. De focus is gericht op het delen van inspiratie, ondernemers ervaringen, ideeën en/of inzichten. De aanwezigen ervaren grote diversiteit aan onderwerpen die tijdens een ZZP Talks de revue passeren als een breinfeest.

Deze energie krijg je dankzij de korte talks waardoor je geïnspireerd raakt om de volgende stap te zetten. En dankzij de nieuwe contacten die je legt tijdens het gezelligste netwerkcafé van Nederland. Waar de avond wordt besproken en contacten worden gelegd met een biertje, wijntje of fris in de hand.

Verbinden en inspireren, dat zijn de 2 belangrijkste ingrediënten van elke ZZP Talks.