Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Ze bestaan echt

Ze bestaan echt

Ik schrok nogal toen ik in opdracht van MoneyMonk onderzoek deed. Wat ik niet wist is dat ze blijkbaar toch écht bestaan. Ik dacht altijd dat het een fabeltje was, maar niets bleek minder waar te zijn.

Een korte steekproef in het MoneyMonk Universum leverde het volgende onverklaarbare resultaat op. In cyberspace vond ik her en der reviews van ZZP’ers die er openlijk voor uitkomen boekhouden écht leuk vinden. En dat dankzij MoneyMonk!

ZZP'ers die boekhouden leuk vinden!

Alle onderstaande reviews zijn terug te vinden via Google


Aat Vos

MoneyMonk doet precies wat het belooft: zeer eenvoudig in het gebruik, heldere interface, prima online FAQ, uiterst snelle en correcte helpdesk. Faire prijs, geen gedoe met ingewikkelde abonnementen. De app is een uitkomst: weg volle portemonnee. Nooit gedacht dat ik boekhouden leuk zou gaan vinden. Zelfs m'n accountant is er blij mee. Een aanrader voor elke ZZP-er die lean & mean wil werken.

Petra Beerendonk

Boekhouden wordt leuk en inderdaad eenvoudig.
Elk moment inzicht in je administratie. De ondersteuning is erg goed.

Videovl1

Door het groeien van mijn bedrijf moest ik een jaar geleden overstappen naar een boekhoud/facturering's programma dat meer en uitgebreidere mogelijkheden had. Ik ben bij MoneyMonk uitgekomen en alle beloftes zijn uitgekomen: het werkt zoals je zou willen, eventuele support is fantastisch en er komen continu verbeteringen. Ik werk er met veel plezier mee, sterker nog, dankzij MoneyMonk ben ik boekhouden zelfs leuk gaan vinden!

Sander Bons

Eenvoudig, overzichtelijk en ook nog eens een mooi vormgegeven programma. Een genot om mee te werken. Mijn boekhouding in orde maken, wordt bíjna leuk!

Sabine van Wylick

Bij MoneyMonk begrijpen ze het; hoe ze drukke ondernemers kunnen ontlasten door het zo eenvoudig mogelijk te maken. Zelfs voor een niet-financial is boekhouden nu leuk! Ze luisteren naar de klant, vernieuwen veel, zijn snel en betaalbaar. Kortom: superprogramma!

Frank Boevink

Dik tevreden met het gebruikersgemak van MoneyMonk. Boekhouden wordt hierdoor bijna leuk (vooral de verkoopkant natuurlijk). Mijn administrateur kijkt over mijn schouder mee, maar hoeft weinig te doen. Ik prijs de helpdesk voor een snelle reactie.
Wil jij ook plezier in het bijhouden van je administratie?
Maak hieronder je gratis proefabonnement en probeer MoneyMonk dan 30 dagen gratis.