8 september 2021

Wat vindt je van de iDEAL-functie in MoneyMonk?

De automatische koppeling van Mollie met Moneymonk is ideaal. Het geeft enorm veel gemak omdat betalingen meteen in je boekhouding staan en dit neemt erg veel tijd uit handen. Daarnaast werkt het allemaal erg intuïtief, je hebt geen dagenlange studie nodig om te begrijpen hoe het werkt.

Waarom ben je blij met iDEAL op je facturen?

Je maakt het niet alleen jezelf makkelijk, maar ook je klanten wordt het zeer makkelijk gemaakt en dat zie dan ook weer terug in de betaalsnelheid. Het komt regelmatig voor dat facturen binnen een uur na het verzenden van de mail de factuur al betalen.

Welke voordelen ervaar je van de iDEAL-functie?

Samengevat kun je stellen dat de iDeal functie jouw als ondernemer je maximaal gemak en overzicht biedt in betalingsverkeer en je klanten de betaling op een dienblad aanbiedt en daarmee betalingen zo simpel maakt dat je dit in de snelheid van betalen weer terug gaat zien.

Hoe zou je de iDEAL-functie willen beoordelen?

Als ik een score moet geven voor de manier hoe Moneymonk het hele iDeal proces verwerkt heeft in hun systeem dan krijgt het van mij een 10!, dus 5 sterren! Ook in deze functie zie je weer de zeer intuïtieve toepassing van functies voor zowel klant als ondernemer!

Heb je nog een tip voor andere zzp’ers?

Jaren geleden ontdekte ik Moneymonk omdat ik er enthousiaste reviews over las en besloot ik met dit vernieuwende concept in zee te gaan en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Eén van de bijzondere eigenschappen is dat Moneymonk zich blijft ontwikkelen! Ze staan nooit stil en je weet gewoon dat er weer nieuwere functies aankomen die de gebruiker zullen dienen. Hier wordt je serieus genomen als klant en zoeken ze naar verbeteringen die er toe doen en dit alles voor een zeer betaalbare prijs!

Meer informatie over Wilfred Chevalking vind je hier: Studio Chevalking

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!