Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Vijf MoneyMonk-klanten finalist FOTY Awards!

Vijf MoneyMonk-klanten finalist FOTY Awards!

Is het toeval of zijn moneymonkers gewoon succesvol?

Maar liefst 5 MoneyMonk-klanten hebben zich geplaatst als finalist voor de FOTY Award!!

Allemaal hebben zij hun best gedaan voor deze plaatsing en daarom mogen wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan! Lees hier wat de finalisten precies doen met hun bedrijf.

Ben jij na het lezen van deze verhalen nog nieuwsgieriger geworden? Houd dan ons Facebook pagina in de gaten!

Oja, volgens mij kunnen de finalisten nog wel wat hulp gebruiken.
Klik even door en duimpje omhoog :-)Monique de Boer van BOSSU4

Project Ondersteuner/ Freelance Assistent

BOSS 4 U ben ik, Monique Boer. Ik ben een veelzijdige secretariële, administratieve en projectmatige ondersteuner voor elke organisatie, die met een behoorlijke dosis ervaring op divers gebied inzetbaar is. Daarnaast een enthousiast persoon, die snel leert en uitermate makkelijk contacten legt.

In mijn werk ga ik zorgvuldig met mensen om en ook vakkundig met mijn werkzaamheden. Mijn kracht zit hem vooral in organiseren, communicatie, pro activiteit en zelfstandigheid.

Aan twee woorden heb ik genoeg om direct aan de slag te kunnen en stel mij in elke situatie flexibel op. Een luisterend oor gecombineerd met daadkracht maakt mij een uitstekende aanvulling voor elke organisatie.
Alexandra Maris van Maris for you

(trainings)actrice | trainer | presentatrice | entertainer

Van management naar acteren lijkt een grote stap, maar als je voelt waar je passie ligt is dat de enige logische stap die je kunt zetten. Begin 2015 sprong ik in het diepe wat mijn werkend bestaan volledig op zijn kop zette, maar waar ik nog geen seconde spijt van heb.

Het creëren van een belevenis voor anderen werd mijn missie! Als ik op het podium, een set of in een trainingssituatie sta, gaat het verder dan ‘kijken naar’. Ik wil mensen echt iets laten beleven, want iets beleven stelt mensen in staat om op een andere manier naar de werkelijkheid te kijken.

Ik wil met mijn performance iets creëren voor een ander en ze zo aan het denken zetten, de ander wat leren of hen laten ontspannen. Iets beleven is het doel, acteren het middel.

Vanuit mijn vindingrijkheid, de onuitputtelijke bron van creativiteit en het vertrouwen dat er altijd wel een idee komt, denk ik graag met mijn opdrachtgever mee.Line de Vos van Y.O.P.

online allrounder | digital creative | tech nerd

Ik ben sociaal ondernemer en eigenaar van YOP, een internetbureau voor webdesign, online marketing, social media & strategie te Eindhoven. Het ondernemerschap ging voor mij gepaard met vallen en opstaan, meestal door ziekte. Dankzij een positieve mindset heb ik een balans gevonden in mijn ondernemerschap en ben ik intussen volledig thuis in het digitale landschap.

Ik lanceer ook #projectfemtastic, dit is een project gericht op vrouwen in moeilijke situaties (statushouder, (chronisch) ziek, etc.) om toch voor mijzelf een duurzaam inkomen op te bouwen dankzij een digitaal beroep. Via Project Femtastic krijg ik opleiding en training. Denk aan een opleiding webdesigner, online marketeer, social media manager, etc.

Door goed projectmanagement, life long learning, creatief denken en rekening te houden met de doelstellingen van mijn klanten blijft ik up to date. Ik doe wat ik leuk vind, en dat is er aan te zien.Alexandra Goes van Onze Klusvrouw

Klusvrouw

Voor iedereen die orde in de chaos wil.

Hoe herkenbaar is dit: je wilt heus wel dat plankje (eindelijk) ophangen, maar als je je gereedschapskist erbij pakt, ontbreken nét de pluggen of de juiste maat schroef. Gelukkig heeft Zoetermeer sinds anderhalf jaar Onze Klusvrouw. Alexandra Goes rijdt haar bus vol gereedschap en de juiste schroeven met plezier naar iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij de klussen waar je maar niet aan toekomt. Bij jezelf of bij je ouders.

Onze Klusvrouw pakt met plezier allerlei klussen op: het ophangen van een lamp, schilderen, het ordenen van je schuur, het handiger inrichten van je keuken, het helpen met de iPad en zij onderscheidt zich door naast het doen van kluswerk, ook orde te scheppen in de chaos én te helpen bij het aanpassen van je woning voor meer comfort.Jeroen Aelen

agile marketeer

Ik help bedrijven te groeien. Dit doe ik in de deelgebieden marketing en IT. Ik kan verschillende rollen in het team vervullen, zoals product owner, scrum master of marketeer.