Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Simon de Wever van Siem.NU

Simon de Wever van Siem.NU

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Simon van Siem.NU

Wie ben je?

Ik ben een part-time- ondernemer (door arbeidsongeschiktheid genoodzaakt), die na een tijdlang uitgerangeerd te zijn geweest, heeft besloten toch weer wat voor zichzelf op te zetten. Enthousiast, makkelijk in de omgang en vooral duidelijk in wat ik kan en wil.

Wat doe je?

Ik adviseer en assisteer ondernemers in het klein en kleiner middenbedrijf (met oorsprong ligt in het risicomanagement en verzekeringsvak) vooral met die zaken die de ondernemer van zijn eigenlijke vakgebied afhouden of hem/haar te veel tijd kosten (arbo/verzuimzaken, risico-beheersing/verzekeringszaken). Dat kunnen vaak kleinere klussen zijn, die mij door mijn achtergrond en ervaring maar een paar uur kosten en dat is precies wat ik zoek! Kleinere klussen die ik goed kan “managen” in de tijden die mij goed passen. Ook pak ik klussen op bij mijn voormalige collega-assurantie- intermediairs die veelal door de dagelijkse drukte blijven liggen of worden uitgesteld.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Bij de aanvang van mijn onderneming wilde ik direct een goed administratie (uren/kilometers/facturen e.d.) en boekhoudsysteem kunnen gebruiken, zodat ik daar zo weinig mogelijk tijd aan hoefde te besteden. Na circa 10 verschillende pakketten op proef te hebben gehad en te hebben vergeleken, bleek MoneyMonk voor mij met afstand het meestgebruikersvriendelijke programma, dat alles facetten in zich had waar ik naar op zoek was.

Nu, na ruim een jaar, ben ik er nog dik tevreden over. Niet het goedkoopste pakket, maar ik bespaar veel tijd door het gemak van MoneyMonk en dan is de prijs echt het minst belangrijke geworden.

Quote:

"MoneyMonk (letterlijk geldmonnik) neemt mij veel monnikenwerk uit handen"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

simon@siem.nu of www.siem.nu