8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Sabine van Zuid NL Communicatie

Wie ben je?

Ik ben Sabine van Wylick en met mijn bedrijf Zuid NL Communicatie maak ik fulltime tamtam voor bedrijven en organisaties. Ik woon en werk vanuit het zuiden van het land.

Wat doe je?

Je kunt mij inschakelen wanneer je de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie wilt vergroten of wanneer je een nieuw product of dienst hebt ontwikkeld en je wilt dat van de daken schreeuwen. Samen bekijken we welke combinatie van kanalen en middelen voor jouw specifieke vraag het beste en meest onderscheidend is en op welke manier we de boodschap helder formuleren. Daarbij kun je ook met een gerust hart de gehele uitvoering aan mij overlaten. Of het nu gaat om een PR-campagne, bedrijfsbrochure of social media. Met Zuid NL gaat de tamtam pas echt werken!

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

IMoneyMonk is voor mij een echte uitkomst. Het is een zeer handige tool waarmee ik op ieder moment kan zien hoe ik er voor sta. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de cijfers. Maar toegegeven, met MoneyMonk is boekhouden helemaal niet vervelend.

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en het werkt heel eenvoudig. Met een druk op de knop rolt bv. je BTW-aangifte er uit. Ook een dikke pluim voor de ondernemers hierachter; ze begrijpen de problematiek van hun klanten, luisteren goed en blijven vernieuwen en verbeteren.

Quote:

"MoneyMonk is voor mij een schot in de roos!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

sabine@zuidnl.nl of www.zuidnl.nl

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig