8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Remco Nijssen van Nijssen Media | Websites en meer

Wie ben je?

Ik ben Remco Nijssen uit Someren. Ik heb een grafische mbo-opleiding afgerond aan De Eindhovense School te Eindhoven (Grafische Vormgeving en Multimediaproductie). Sinds 2010 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in grafisch ontwerp en webdesign.

Wat doe je?

Ik bouw websites. Een website laten maken door Nijssen Media is een goed idee! Wij ontwikkelen professionele websites voor een betaalbare prijs. Alle websites die we opleveren zijn creatief vormgegeven en kunnen gemakkelijk worden beheerd met ons gebruiksvriendelijke cms systeem. Natuurlijk wil je ook goed gevonden worden in Google! Ook daar zorgen wij voor door je website te optimaliseren voor zoekmachines.

Daarnaast ben ik grafisch ontwerper. Dit is het verzorgen van de vormgeving van allerlei soorten online en offline media. Denk hierbij aan het ontwerpen van een logo, visitekaartje, briefpapier, posters, brochures, autobelettering, online banners en advertenties, etc. Wij leveren alle soorten en maten drukwerk.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Ik werk zeer gestructureerd en secuur. Dat is precies wat ik zo fijn vind aan MoneyMonk! In het dashboard een compleet helder overzicht van mijn financiƫle voortgang, de openstaande inkoop- en verkoopfacturen en de te betalen omzetbelasting. De koppeling met Mollie (iDeal) is geweldig. De website is mooi vormgegeven en boekhouden wordt weer leuk! Ik werk nu dagelijks mijn administratie bij in plaats van wekelijks.

Quote:

"MoneyMonk maakt boekhouden weer leuk: je hebt direct inzicht en structuur in je boekhouding!


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

remco@nijssenmedia.nl of www.nijssenmedia.nl

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig