Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Peter Mol van Outline Industrieel ontwerpbureau

Peter Mol van Outline Industrieel ontwerpbureau

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Peter Mol van 'Outline industrieel ontwerpbureau'

Wie ben je?

Peter Mol, woonachtig in Zutphen, creatief techneut, ooit 4 jaar in vast dienstverband gewerkt maar inmiddels 15 jaar zelfstandig ontwerper.

Wat doe je?

Ik ben industrieel product ontwerper. Ik ondersteun bedrijven bij het ontwerpen van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten. Dat kan zijn in de ideefase, als een product nog een concept is, en ik allerlei ideeën en voorstellen ontwikkel voor het product. En dat kan zijn in de detailleringsfase, waarin een ontwerp op alle fronten wordt uitgewerkt en klaargemaakt voor productie.

Ik werk veel aan professionele producten. Zo heb ik afgelopen jaar een nieuwe automaat ontworpen voor het uitlenen en verlengen van boeken in bibliotheken.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Doordat ik MoneyMonk gebruik is mijn weerzin tegen administratie aanzienlijk minder geworden. Voorheen deed ik alles in Excel en met name de btw-aangiftes en eindejaaroverzichten waren dramamomenten waar ik steeds meer tegenop zag.

Als zzp-er wil ik toch het liefst mijn werk uitvoeren en zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan de administratie. MoneyMonk is daarbij dé tool. Het grote voordeel is dat het erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk werkt. Daardoor kan je snel en simpel nieuwe gegevens invoeren, zoals bonnetjes, gewerkte uren en bankmutaties. Met die gegevens kan je geautomatiseerd facturen genereren en btw-aangiftes opstellen.

Mijn boekhouder kan de output van MoneyMonk 1:1 gebruiken om het jaarverslag en de IB-aangifte op te stellen. Perfect dus.

Quote:

"In 2017 is gebruiksgemak en tijdswinst je doel?
MoneyMonk is dé tool"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

peter.mol@outline.nl of www.outline.nl