Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Nick Franken Fotografie

Nick Franken Fotografie

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Nick van Nick Franken Fotografie

Wie ben je?

Ik ben Nick Franken en ben fulltime portret en reclame fotograaf en art-director. Mijn fotostudio is gelegen in Bergen op Zoom en ben werkzaam door heel Nederland en België.

Wat doe je?

Tegenwoordig noemen ze dit “storytelling”, eigenlijk is storytelling wat ik al 10 jaar doe maar dan doormiddel van fotografie. Ik help bedrijven hun verhaal de wereld in te helpen om bijvoorbeeld te vertellen hoe goed hun dienst of product wel niet is of om te laten weten wat ze doen. Een foto zegt immers meer dan 100 woorden ;). Ik doe dit doormiddel van fotografie, beeldbewerking en uiteraard art-directon.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

In het verleden heb ik gebruik gemaakt van een heel groot pakket van een ander bedrijf. Ik was echter op zoek naar een pakket zonder poespas en die recht voor z’n raap is.

MoneyMonk begrijpt ook dat user interface zeer belangrijk is voor het gemak van de gebruiker. Na vele pakketten te hebben geprobeerd en te hebben vergeleken is mijn keuze gevallen op MoneyMonk.

MoneyMonk is overzichtelijk en zeer eenvoudig. Ook is het heel erg fijn dat wanneer je een hulpvraag hebt, Money Monk vrijwel direct reageert. Sinds een jaar doet mijn vriendin de boekhouding en had hier geen ervaring in. Met MoneyMonk had ze dit bijzonder snel onder de knie en heeft er nu zelfs lol in!

Quote:

"MoneyMonk; eenvoud is zo relaxed!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@nickfranken.com of www.nickfranken.com