8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Nick van Nick Franken Fotografie

Wie ben je?

Ik ben Nick Franken en ben fulltime portret en reclame fotograaf en art-director. Mijn fotostudio is gelegen in Bergen op Zoom en ben werkzaam door heel Nederland en België.

Wat doe je?

Tegenwoordig noemen ze dit “storytelling”, eigenlijk is storytelling wat ik al 10 jaar doe maar dan doormiddel van fotografie. Ik help bedrijven hun verhaal de wereld in te helpen om bijvoorbeeld te vertellen hoe goed hun dienst of product wel niet is of om te laten weten wat ze doen. Een foto zegt immers meer dan 100 woorden ;). Ik doe dit doormiddel van fotografie, beeldbewerking en uiteraard art-directon.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

In het verleden heb ik gebruik gemaakt van een heel groot pakket van een ander bedrijf. Ik was echter op zoek naar een pakket zonder poespas en die recht voor z’n raap is.

MoneyMonk begrijpt ook dat user interface zeer belangrijk is voor het gemak van de gebruiker. Na vele pakketten te hebben geprobeerd en te hebben vergeleken is mijn keuze gevallen op MoneyMonk.

MoneyMonk is overzichtelijk en zeer eenvoudig. Ook is het heel erg fijn dat wanneer je een hulpvraag hebt, Money Monk vrijwel direct reageert. Sinds een jaar doet mijn vriendin de boekhouding en had hier geen ervaring in. Met MoneyMonk had ze dit bijzonder snel onder de knie en heeft er nu zelfs lol in!

Quote:

"MoneyMonk; eenvoud is zo relaxed!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@nickfranken.com of www.nickfranken.com

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig