Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Marieke Vreugdenhil van Iris coaching en training

Marieke Vreugdenhil van Iris coaching en training

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Marieke Vreugdenhil van Iris coaching en training

Wie ben je?

Marieke Vreugdenhil, 47 jaar en moeder van 2 prachtige dochters. Een enthousiaste en gedreven professional die staat voor leiderschap, resultaat en ontwikkeling. Primair ga ik voor de relatie, in alle contexten, en werk ik vanuit mijn hart. Sturen, werken, leidinggeven vanuit intrinsieke motivatie en daarmee resultaat behalen staat bij mij voorop! Ik ben een professional met een stevige persoonlijkheid die weet wat ze wil en wat ze kan en die daarmee waarmaakt wat ze belooft.

Wat doe je?

Verbinding is een belangrijk thema in mijn leven. Verbinding met mijn roots, verbinding met mijzelf, met mijn omgeving, verbinding met mijn verlangen, mijn ambitie, mijn … Al bijna 18 jaar verbind ik mij in mijn werk met mensen en met wat hen bindt en drijft. De afgelopen 18 jaar heb ik dat op veel verschillende manier gedaan. Zo ben ik actief geweest in de zakelijke dienstverlening en arbeidsbemiddeling waar ik mensen en organisaties aan elkaar verbond. Zowel in leidinggevende als ook in commerciële functies heb ik ruime ervaring opgedaan en in veel bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. In mijn praktijk voor coaching en training begeleid ik mensen die op zoek zijn naar verbinding. Verbinding tussen hoofd en hart. Verbinding tussen mens en organisatie. Verbinding met hun verlangen, hun ambitie, hun … Ik ben in staat beweging te creëren en vanuit die beweging mijzelf en anderen te ontwikkelen.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

MoneyMonk helpt mij om orde te scheppen in de chaos die ik op administratief gebied kan laten ontstaan. De afgelopen jaren was het doen van mijn BTW- en belasting-aangiftes een kleine ramp ;-) In die zin dat ik altijd last minute nog overzichten moest maken met kosten, welke kilometers ik had gereden, waar had ik die bonnetjes ook al weer gelaten … Een hoop gestress dus. In 2016 ben ik gestart met MoneyMonk en ik ben het doen van mijn administratie eigenlijk best leuk gaan vinden …. Ik loop nu maximaal een paar weken achter met uren- of rittenregistratie, heb direct overzicht in omzet en resultaten en de BTW-aangifte, zelfs inclusief een suppletie, is een peulenschil geworden. En uiteraard ben ik heel benieuwd hoe mijn belastingaangifte over het jaar 2016 gaat verlopen … ik vermoed met minder stress dan het afgelopen jaar!

Quote:

"Met MoneyMonk heb ik met een big smile orde in de chaos geschapen!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

marieke@iris-coaching.nl of www.iris-coaching.nl