Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Marc Bontenbal van Product2U

Marc Bontenbal van Product2U

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Marc Bontenbal van 'Product2U'

Wie ben je?

Na vele jaren als (key) accountmanager en product marketing manager te hebben gewerkt ben ik in november 2015 de uitdaging aangegaan om een bedrijf op te starten. Gelukkig had ik ook nog een baan voor 50% dus was ik niet direct afhankelijk van de inkomsten die door het bedrijf werden gegenereerd.

Wat doe je?

Product 2U is eigenlijk opgestart om de software van Product Me in de Benelux te kunnen distribueren. Product Me is een “intelligent, interactive display, cloud platform” en maakt het voor bedrijven mogelijk om b.v.b. hun promotie, acties, productinformatie en/of product trainingen op beeldschermen op een onbeperkt aantal locaties weer te geven.

Of het nu om 50 mobiele telefoons op display bij een elektronica zaak gaat of om tablets en TV schermen bij een hotelketen, Product Me zorgt er voor dat de klant de informatie snel kan wisselen en op afstand de status kan monitoren. Staan de beeldschermen / tablets / touchscreens aan, hoe vaak worden de touchscreens op locatie gebruikt en is overal de content gesynchroniseerd? Met de Product Me dashboard app houdt u alles onder controle. Tevens heeft Product Me een unieke feature: Het is niet alleen maar éénrichtingsverkeer, nee er kunnen ook tijdelijk enquêtes op de touchscreens worden geplaats om zodoende snel en eenvoudig in korte tijd klantinformatie te verzamelen. Product Me kan dus niet alleen maar zenden maar ook ontvangen van belangrijke informatie.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Als startende ondernemer ben je met van alles en nog wat bezig. In mijn zoektocht naar gebruiksvriendelijke maar toch robuuste boekhoudsoftware kwam ik bij MoneyMonk terecht. Het leuke is dat de manier van werken bij MoneyMonk eigenlijk net zo gemakkelijk is als bij Product Me en dat beide paketten ook op andere vlakken overeenkomsten hebben zoals: Cloud based, intuïtief, vele mogelijkheden, innovatief en de mogelijkheden voor het gebruik van apps op mobiele telefoons en tablets. Voor mij was het dan ook niet moeilijk om te kiezen en tot op heden heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn keuze en ben ik onverwachts zelfs boekhouden een beetje leuk gaan vinden.

Quote:

Ik zeg: ‘’Met MoneyMonk houd je tijd over voor het echte werk!“


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@product2u.nl of www.product2u.nl