Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Luciënne de Brabander van Luciennefotografie

Luciënne de Brabander van Luciennefotografie

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Luciënne de Brabander van Luciennefotografie

Wie ben je?

Mijn naam is Lucienne en ik heb mijn bedrijf genoemd naar mezelf. Al heel mijn leven fotografeer ik, altijd al passie voor beeld gehad. Sinds 3 jaar ben ik ingeschreven bij de kvk en fotografeer ik fulltime, heerlijk! Ik woon met mijn gezin in Bergen op Zoom aan de rand van het centrum, vanwege een kleine stadstuin ben ik ook vaak te vinden in de moestuin, heerlijk wroeten met mijn handen in de aarde! Mijn hobbys zijn wandelen met de hond op het strand en in het bos, uit eten gaan en borrelen, Scandinavische series kijken en ik ben verslaafd aan tijdschriften ivm de plaatjes en koffie.

Wat doe je?

Ik fotografeer bruiloften, families, portretten maar ook zorg ik voor mooie beelden voor bedrijven, scholen en zzp-ers die foto’s nodig hebben voor promotiemateriaal en hun website. Mijn stijl is ongedwongen, niet al te veel poseren en écht!

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Een verademing! Ik ben niet zo van de praatjes en de cijfertjes maar meer van de mooie plaatjes! Mijn administratie was een warboel, overal facturen en administratie op mijn bureau en in mijn hoofd een hele planning van wie wel of niet al zijn factuur betaald had, of ik al reacties had gekregen op offertes, nu heb ik overzicht, hoe heerlijk is dat!

Quote:

"Met MoneyMonk rust in mijn hoofd en meer tijd om mooie plaatjes te maken!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@luciennefotografie.com of www.luciennefotografie.com