Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Lisbeth van Lintel Grafisch Ontwerp

Lisbeth van Lintel Grafisch Ontwerp

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Lisbeth van 'Lisbeth van Lintel Grafisch Ontwerp'

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Lisbeth en ik ben een grafisch ontwerper. Ik heb jarenlang op een ontwerpbureau gewerkt en ben in 2016 voor mij zelf begonnen. Verder ben ik getrouwd met Rob en hebben we twee schatten van katten.

Wat doe je?

Ik ontwerp en geef vorm aan jouw boodschap. Wie jij bent of waar jouw bedrijf voor staat. Dat kan in de vorm van een logo, visitekaartje, huisstijl, website, folder, tijdschrift, poster… en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

Grafisch ontwerp wordt ook wel visuele communicatie genoemd. Kan iedereen ontwerpen? Ja zeker, maar wil je het professioneel, dan moet je bij een grafisch ontwerper zijn.. zoals bijvoorbeeld bij mij.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

IIk heb gemerkt dat er een heleboel geregeld moet worden bij het opstarten van mijn bedrijf. Ik zocht een administratieprogramma die niet te duur is, waar ik mijn uren in kan bijhouden en wat makkelijk onder de knie te krijgen is.

En last but not least, meteen mijn btw uitrekent. MoneyMonk maakt mijn werk overzichtelijk en geeft mij houvast bij mijn activiteiten. Ik ben er blij mee!

Quote:

"Met MoneyMonk is je administratie Zen"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

hoi@lisbethvanlintel.nl of www.lisbethvanlintel.nl