Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Lisa Schultz van Shore Connection

Lisa Schultz van Shore Connection

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Lisa van Shore Connection

Wie ben je?

Hallo, ik ben Lisa. Ik ben grafisch ontwerper en marketeer en werk sinds enkele jaren als ZZP'er, samen met mijn compagnon – tevens zus – voor mijn eigen bedrijf Shore Connection.

Wat doe je?

Ik help andere ondernemers om hun klantenkring uit te breiden, door hun verhaal en enthousiasme te delen. Dit doe ik door middel van grafisch ontwerp, marketing en communicatie.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Ik ben heel recentelijk begonnen met MoneyMonk, maar het is een verademing. Alles is netjes geregeld en overzichtelijk. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat ik – nu mijn bedrijf steeds verder groeit – een goed overzicht heb van de inkomsten en uitgaven in een grafiek. Zo kan ik mijn groei goed in de gaten houden, zonder met allerlei losse briefjes het proberen in kaart te krijgen.

Daarnaast kan ik op elk moment met mijn compagnon even inloggen en kunnen we de financiële stand van zaken bekijken: is er genoeg geld om onszelf uit te betalen aan het einde van de maand, wat kunnen we investeren? Dit kan ik nu snel en overzichtelijk doen zonder dat ik zelf onnodig veel tijd moet steken in allerlei berekeningen.

Ook is het fijn dat ik mezelf veel tijd bespaar omdat alles op 1 plek te vinden is en te koppelen is, zoals het versturen van de facturen vanuit het programma, link met de bankgegevens, e.d. Ik ben tenslotte vooral druk met anderen dingen.....

Quote:

"MoneyMonk is door de bomen het bos weer kunnen zien"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

lisa@shoreconnection.nl of www.shoreconnection.nl