8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Kees van Lamper Design

Wie ben je?

Ik ben Kees Lamper, 32 jaar en eigenaar van Lamper-Design. Verder woon ik samen met mijn vrouw en twee kindjes in Waddinxveen. Eigenlijk het ideale plaatje, meisje, jongen en een hond….

Wat doe je?

Ik ben WordPress webdesigner, ik bouw maatwerk WordPress websites en webshops en koppel deze aan diverse CRM en andere systemen. Maar er is meer, want met alleen een nieuwe website of webshop is de klant in mijn ogen maar tijdelijk geholpen.

“Goede websites kosten minder dan ze opleveren”

De websites die ik aflever leveren ook daadwerkelijk conversies op. Hiervoor maak ik bijvoorbeeld optimaal gebruik van duidelijk Call-To-Actions. Daarnaast huren diverse Online Marketing Bureaus mij in voor het technisch optimaliseren van de websites van hun klanten voor de hoogst haalbare Google Pagespeed Scores. Bezoekers houden van snelheid en ook Google waardeert dit, een overduidelijke win-win dus!

Ik zorg voor optimale beveiliging van websites, zodat er niemand bij privacygevoelige informatie kan komen. Je moet er toch niet aan denken dat je klantenbestand ineens op straat terecht komt. Ook voor hosting en onderhoud aan websites kunnen mensen bij mij terecht.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Zonder MoneyMonk zou mijn boekhouding een puinhoop zijn. Dankzij MoneyMonk heb ik het overzicht in mijn administratie gekregen. Aan het einde van mijn boekjaar kan ik mijn administratie direct aan de accountant overdragen. Want eerlijk is eerlijk het minst leuke aan mijn bedrijf vind ik toch de administratie.

Daarnaast blijven ze ontwikkelen er komen steeds meer slimme toevoeging bij in het programma. Top!
Wat voor mij de beste stap afgelopen jaar geweest is dat is de mogelijkheid voor het versturen van periodieke facturen. Een onmisbare functie in mijn geval met het aanbieden van hosting.

Wat ik ook enorm waardeer in MoneyMonk is ondanks het groeiende aantal klanten en personeel de persoonlijke aanpak. Als je ze belt krijg je direct het juiste antwoord.
Ik hoop dat het bedrijf in de toekomst nog meer mooie functies kan gaan implementeren zoals een koppeling met Woocommerce, automatisch herinneringen versturen en een automatische koppeling met de banken voor het ophalen van nieuwste transacties.

Quote:

"MoneyMonk zorgt voor structuur in je administratie!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@lamper-design.nl of www.lamper-design.nl/

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig