Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Hermine Kroon van Lief en Leed Relatiecoaching

Hermine Kroon van Lief en Leed Relatiecoaching

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Hermine Kroon van Lief en Leed Relatiecoaching

Wie ben je?

Ik ben Hermine Kroon, 46 jaar. Vrouw van Albert, afgelopen maand al 20 jaar ☺ en moeder van Sander, 19. Na mijn studie ben ik leidinggevende geweest in de kinderopvang. Daarna woonden we een paar jaar op Curaçao, waar ik bij de Kindertelefoon aan de slag ging. Terug in Nederland vond ik het tijd om met volwassenen te gaan werken. Ik werd mediator en sinds eind 2014 ben ik relatiecoach. En ik kan me niks heerlijkers voorstellen dan het werk wat ik nu doe: mensen weer met elkaar in verbinding brengen!

Wat doe je?

Ik doe korte coachingstrajecten (3 à 5 gesprekken) en langere trajecten, voor stellen die de intimiteit kwijt zijn: Emotionally Focused Therapy (EFT). Jonge stellen met of zonder kinderen die elkaar een beetje kwijt zijn, hebben vaak aan een korte coaching genoeg. Als er meer nodig is om elkaar weer te vinden is EFT een bewezen effectieve methode. Bij 70 procent van de cliënten herstelt de relatie, terwijl 90 procent een significante verbetering meldt. Ik help mijn cliënten de liefde hervinden. Ik bezoek mijn cliënten thuis, soms in de avonduren. Met mij praten is net zo makkelijk als praten met een leuke buurvrouw, hoor ik vaak. Informeel, maar wel to the point en met verstand van relaties, dat is een beetje mijn handelsmerk geworden. En dat ik nog eens ergens kom en geen vieze automatenkoffie hoef te drinken, is mooi meegenomen ☺.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Ik ben een beetje een financiële nitwit. Daarom heb ik al sinds jaar en dag een boekhouder, die me door het woud van regels, belasting en mijn verzamelde papieren en bonnetjes heen helpt. Zij adviseerde MoneyMonk, en ik gebruik het nu bijna twee maanden. Het was even wennen, maar nu vind ik het heerlijk: als ik alles een beetje bijhoud, uren en kilometers, volgt logischerwijs na mijn ureninvoer een factuur. Ik hoef niets meer na te rekenen, het kost me allemaal een fractie van de tijd die ik nodig had toen ik alles nog handmatig deed. En dat is alleen maar fijn, want mijn bedrijf groeit en mijn administratie wordt steeds ingewikkelder. Ik verheug me voor het eerst op mijn BTW-aangifte ☺.

Quote:

"Meer tijd voor de liefde, met MoneyMonk!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@herminekroon.nl of www.liefenleedrelatiecoaching.nl