Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Ellis Koopman

Ellis Koopman

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Ellis Koopman

Wie ben je?

Mijn naam is Ellis Koopman (1982) en als ZZP'er in de Zorg en Welzijn haal ik veel voldoening uit het begeleiden, trainen en ondersteunen van klanten en zijn of haar leefomgeving.

Ik geloof in het opbouwen en bijhouden van een gelijkwaardige en eerlijke relatie. Jíj staat centraal en ik doe mijn best om jou richting te geven door mijn persoonlijke en gelijkwaardige manier van coaching. Hierbij werk ik vanuit het hart, waarbij het hoofd een ondersteunende rol heeft.
Wat heb jij op dit moment nodig om de volgende stap te nemen?

Wat doe je?

Met mijn ruim 12 jaar ervaring in de begeleiding van mensen met een beperking, heb ik mij een aantal doelgerichte methodieken eigen gemaakt. Deze methodes heb ik steeds weer verbeterd na elke ervaring. Met deze methoden bereiken wij samen jouw plan van aanpak. Door hier samen aan te werken, vanuit een open en transparant vertrekpunt, behaal jij steeds weer successen. Successen die er aan bijdragen om jouw uitdaging(en) te overwinnen. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk jouw sociale netwerk in te schakelen, kijken we waar jouw krachten liggen, de goede dingen van het leven te ervaren en midden in het leven te staan. Hoe meer waardevolle sociale rollen je hebt, hoe meer je in het leven staat.
Je bent tot meer in staat dan je misschien zult denken.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een passend pakket voor mijn administratie. Na veel vergelijken van andere aanbieders, heb ik gekozen voor MoneyMonk. Omdat ik nog niet zo heel lang zelfstandig ondernemer ben, zocht ik naar een pakket welke ik eenvoudig zou kunnen leren. MonyMonk is nu mijn assistent bij de administratie. Het pakket weet wat een ZZP’er nodig heeft en is vanuit waar dan ook beschikbaar. Ik wil mij richten op de ondersteuning van mijn klanten en dan is het fijn om een boekhoudprogramma te hebben die mij toelaat dit te doen. Moneymonk staat bij mij voor: gemak, snelheid, overzicht en zelfs een beetje ‘vrijdagmiddagfun’ bij het boekhouden!

Quote:

"Money Monk, 2 van de redenen waarom ik zo verliefd op je ben geworden, is omdat je mijn boekhouden zo 'verleukt' en versimpeld hebt!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

info@ellis-koopman.nl of www.ellis-koopman.nl