Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Dennis Haarman van d-etail

Dennis Haarman van d-etail

Iedere week vertelt één van de MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Dennis Haarman van d-etail

Wie ben je?

Ik ben Dennis Haarman en eigenaar van d-etail te Raalte, specialist in e-commerce. Vanuit vorige functies stond ik aan de wieg van de bouw en inrichting van zeer diverse webshops, van strategie tot en met de operatie. Zo was ik betrokken bij de online ontwikkelingen binnen veel grote ondernemingen, waaronder Wehkamp en Deventrade. Het was vaak pionieren en vele paden bewandelen en daar van leren. Experimenteren met de juiste inzet van middelen en mensen. Online campagnes om de juiste klantbeleving te creëren. Webshops lanceren in een tijd dat er nog geen referentiekader beschikbaar was. Ik beschik over een uitgebreid en professioneel netwerk van specialisten en heb ruime ervaring met tal van software-oplossingen.

Wat doe je?

Met mijn bedrijf d-etail lever ik voor elk MKB-bedrijf in elke branche een e-commerce oplossing op maat. Als generalist zoek ik naar oplossingen en ga bouwen en verbinden. Veel MKB-ondernemers herkennen niet alle mogelijkheden bij de keuze voor een webshop. Hoe onderscheid je het kaf van het koren? Er zijn veel aanbieders en de prijzen variëren enorm. En de webshop is nog maar één puzzelstuk in een groter geheel. Hoe is je bedrijfsdata georganiseerd, is de kennis binnen je organisatie voldoende en waar begin je?

Om een e-commerce kanaal binnen een organisatie op te zetten, maak je over het algemeen gebruik van zo’n tien tot vijftien disciplines, zoals copywriting en vormgeving, online marketingcampagnes, de juridische aspecten en natuurlijk het bouwen, onderhouden, koppelen en beheren van software. Ik zet alle puzzelstukjes in elkaar, zodat de ondernemer een overzichtelijk voorstel krijgt gepresenteerd hoe e-commerce is in te richten voor zijn bedrijf.

Naast advies help ik als projectleider ook met de uitrol van de plannen. Ik ben ter plekke aanwezig en begeleid de e-commerce activiteiten. Ik neem de ondernemer het werk uit handen en help de medewerkers zelf de kennis eigen te maken. Dit kan één dag per week, maar meer of minder is uiteraard ook mogelijk. Door aanwezig te zijn binnen een bedrijf leer ik het bedrijf kennen en kan ik de werkzaamheden optimaal in kaart brengen.Heb je vragen, wacht niet langer, zorg dat concurrenten jou niet online inhalen en neem contact op met Dennis Haarman van: d-etail.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Eenvoud! Door voor mijn financiële administratie gebruik te maken van MoneyMonk kan ik eenvoudig en snel mijn facturen maken en boeken, mijn km- en urenregistratie bijhouden en krijg ik inzicht in de prestaties van mijn bedrijf. De kracht van MoneyMonk is dat het doet wat het moet doen met daarbij ook nog eens een goede interface. Hierdoor is het MoneyMonk gelukt om zelfs mij een beetje ‘fun’ te laten beleven bij de verzorging van mijn financiële administratie. Voordat ik MoneyMonk gebruikte, vond ik dit noodzakelijke werk meestal saai en vermoeiend.

Quote:

"Met MoneyMonk is geen enkele financiële administratie meer saai!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

dennis@d-etail.nl of d-etail.nl