8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Barry Schulte van 'kiesjetoekomst.nu'

Wie ben je?

Ik ben partner bij trainingsbureau kiesjetoekomst.nu

Wat doe je?

Bij Kiesjetoekomst.nu geloven we dat als je jezelf en anderen de ruimte geeft om ‘echt’ te zijn er een nieuwe vorm van samenwerking kan ontstaan die ‘onmogelijke’ dingen mogelijk maakt. Als iedereen in een team eerlijk kan en mag zijn en zich uitspreekt, hoef je nergens meer omheen te draaien en kun je simpelweg de volgende stap zetten. Niet alleen voor het team maar ook voor jezelf. Wij geven de tools om iedereen zijn of haar eigen route te laten ontdekken en we blijven ze inspireren om op koers te blijven. Dit doen we zowel door persoonlijke- en teambegeleiding.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

De eenvoud van Moneymonk is verrassend doeltreffend. Het geeft ons snel en overzichtelijk de juiste tools die wij nodig hebben om het overzicht te houden. En als ik een keer iets niet begrijp of kan vinden krijg ik zo snel en goed antwoord dat het lijkt alsof ze tegenover mij aan het bureau zitten… heerlijk!

Quote:

"MoneyMonk voelt als een ideale collega:
makkelijk om mee te werken, effectief en betaalbaar en als je h'm nodig hebt staat hij voor je klaar!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

barry@kiesjetoekomst.nu of www.barryschulte.nl

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig