8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Astrid van MarketingOnly

Wie ben je?

Ik ben Astrid en ik ben marketing communicatie professional en eventplanner. Ik probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten en dat doe ik door te doen waar mijn hart ligt. Daarom heb ik in 2015 besloten om mijn passie voor het vak vanuit mijn eigen onderneming, MarketingOnly, voort te zetten.

Wat doe je?

Ik help MKB bedrijven met het realiseren van hun doelstellingen. Als externe marketingafdeling geef ik advies en ondersteuning op het gebied van marketing, communicatie en eventmanagement en zorg ik voor continuïteit bij de uitvoering van het marketingplan.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

Moneymonk is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. Je hebt geen boekhoudkennis nodig en het geeft direct inzicht in je financiële voortgang. Ik heb zelf diverse boekhoudpakketten getest voordat ik voor MoneyMonk koos, maar MoneyMonk was het meest compleet, gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs.

Makkelijk projecten beheren, uren- en ritregistratie invoeren en ook offertes maken doe ik in een handomdraai. Wat ik erg handig vind is dat je het proces van offerte tot factuur inzichtelijk heb en dat je de banktransacties makkelijk kan importeren en koppelen aan de juiste inkoop-of verkoopfactuur. In het dashboard wordt mijn financiële situatie weergegeven. Ik weet op ieder moment hoe mijn bedrijf ervoor staat.
Dankzij Moneymonk kan ik me volledig focussen op mijn bedrijf.

Quote:

"Moneymonk maakt boekhouden voor ZZP-ers leuk!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

astrid@marketingonly.nl of www.marketingonly.nl

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig