Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Anita Terlouw van InConnecto

Anita Terlouw van InConnecto

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Anita Terlouw van 'InConnecto'.

Wie ben je?

Ik ben Anita Terlouw-Brand, open, eerlijk, belangstellend en warm. Ik ben oprichter en eigenaar van InConnecto, moeder van vier en bonusmoeder van zes kinderen en bonusoma van (bijna) vijftien kleinkinderen. Ik ben ruim 18 jaar getrouwd met Dick en ik woon met hem, onze jongste dochter en onze hond in Heerhugowaard.

Wat doe je?

Ik ben supervisor en ik help professionals zich verder te ontwikkelen. Van huis uit ben ik psychosociaal therapeut en help ik mensen die meer kwaliteit in hun leven willen of die zijn vastgelopen. Daarom heb ik ook de cursus Grenzen stellen ontwikkelt en geef ik de cursus Mindful met Jezus. Samen met mijn man geef ik relatietherapie en helpen we ouders van samengestelde gezinnen om een succes te maken van hun stiefgezin.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

MoneyMonk is voor mij een grote ontdekking geweest. De eerste vijf jaar van InConnecto leverde ik elk kwartaal al mijn facturen in bij de boekhouder en kreeg ik een overzicht van mijn verdiensten, de kosten enz. Toen ik ruim een jaar geleden MoneyMonk leerde kennen ging er een wereld voor mij open. Ik factureer wekelijks en weet nu per week wat de inkomsten en uitgaven zijn, de facturen worden gemaild aan de cliënten en MoneyMonk houdt keurig bij wat er nog open staat. Ik weet hoeveel btw ik moet betalen (en hoef dat niet af te wachten of zelf omslachtig uit te rekenen) , hoeveel speelruimte ik nog heb of waar ik geld voor moet reserveren.

Sinds ik met MoneyMonk werk heb ik meer rust over mijn financiën. De boekhouder hoeft nu nog meer een keer per jaar alles te checken. Voor haar ook een eitje!

Ik heb zelfs al een aantal startende ondernemers getipt over MoneyMonk!

Quote:

"MoneyMonk is mijn lifeline op financieel gebied, altijd up-to-date, helder en overzichtelijk. Ik kan niet meer zonder!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

anita@inconnecto.nl of www.inconnecto.nl