Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Alexander Bouwman van Prageo

Alexander Bouwman van Prageo

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Alexander van Prageo

Wie ben je?

Ik ben een ervaren strategisch adviseur en trainer met een passie voor het werken voor de overheid. Na 13 jaar overheidsdienst heb ik dit jaar de stap gezet naar een zelfstandig bestaan. Vanuit een onafhankelijke positie adviseer ik overheden en heb ik de ruimte om invulling te geven aan een grote passie: het geven van trainingen..

Wat doe je?

Dagelijks werk ik met collega’s aan de veiligheid van Nederland. Ik ondersteun bestuur en management met het uitwerken van beleid en het uitvoeren van omvangrijke en complexe projecten en programma’s. Op dit moment werk ik voor het ministerie van Veiligheid en Justitie aan het programma Implementatie Vernieuwing C2000 en verzorg ik trainingen voor de Bestuursacademie Nederland

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

MoneyMonk stelt mij in staat me volledig te focussen op mijn werk. De eenvoud en het gebruiksgemak van MoneyMonk maakt dat ik snel en efficiënt mijn administratie kan bijhouden. De website oogt fris en heeft een uitstraling die past bij de moderne tijd. MoneyMonk biedt precies wat nodig is voor de administratievan mijn onderneming zonder ingewikkelde formulieren. Met MoneyMonk is mijn administratie altijd in balans.

Quote:

"MoneyMonk stelt ondernemers in staat te ondernemen!"

Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

alexander.bouwman@prageo.nl of www.prageo.nl