8 september 2021

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Aat Vos.

Wie ben je & Wat doe je?

Ik ben Aat vos, ik ben architect, en ik maak stedelijke huiskamers. Dat zijn plekken waar je je thuis voelt als je niet thuis bent. Ze worden ook wel ‘third places’ genoemd. Bijvoorbeeld: een nieuw soort bibliotheek of buurthuis. Dankzij het ontwerpen van stedelijke huiskamers help ik mee om steden en dorpen leuker en vitaler te maken. Ik werk veel internationaal, waaronder in Noorwegen. Om te inspireren over ‘hoe kan de publieke ruimte aantrekkelijker voor iedereen worden?’ geef ik lezingen omtrent het onderwerp en heb ik bovendien een boek erover gemaakt. ‘3RD4ALL - How to Create a Relevant Public Space’ is onlangs bij nai010 publishers verschenen. Het boek omvat naast talloze beeldreportages ook bijdragen van zo’n twintig gerenommeerde professionals in diverse vakgebieden, van economie tot architectuur en van communicatie tot sociologie. Zij geven ieder hun unieke visie op ‘third places’. Ik ben enorm trots op het resultaat.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

MoneyMonk helpt me op een bijzonder eenvoudige manier financieel overzicht te krijgen. Voor het eerst in 30 jaar ondernemerschap doe ik m'n boekhouding zelf, en ik vind het (gek genoeg) nog leuk ook. Ik weet nu waar ik aan toe ben, en heb daardoor rust in de tent - en in mijn hoofd. Omdat ik veel reis vind ik het erg makkelijk dat MoneyMonk altijd online toegankelijk is.

Quote:

"MoneyMonk ontzorgt!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

www.3rd4all.com of www.aatvos.com

Credits visual: Marco Heyda

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig