Start je gratis proefperiode!

Aan de slag

Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Geen betaalgegevens nodig
  • Je kan altijd eerst 30 dagen het hele product gratis proberen
  • Je gaat pas betalen als je zelf een abonnement selecteert
  • Kies je geen abonnement, dan ga je naar het gratis abonnement
  • Tijdens je proefperiode kan je gebruik maken van de gratis opstartservice
Support
Blog
Aat Vos

Aat Vos

Iedere twee weken vertellen MoneyMonk klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat MoneyMonk voor ze betekent. Deze keer: Aat Vos.

Wie ben je & Wat doe je?

Ik ben Aat vos, ik ben architect, en ik maak stedelijke huiskamers. Dat zijn plekken waar je je thuis voelt als je niet thuis bent. Ze worden ook wel ‘third places’ genoemd. Bijvoorbeeld: een nieuw soort bibliotheek of buurthuis. Dankzij het ontwerpen van stedelijke huiskamers help ik mee om steden en dorpen leuker en vitaler te maken. Ik werk veel internationaal, waaronder in Noorwegen. Om te inspireren over ‘hoe kan de publieke ruimte aantrekkelijker voor iedereen worden?’ geef ik lezingen omtrent het onderwerp en heb ik bovendien een boek erover gemaakt. ‘3RD4ALL - How to Create a Relevant Public Space’ is onlangs bij nai010 publishers verschenen. Het boek omvat naast talloze beeldreportages ook bijdragen van zo’n twintig gerenommeerde professionals in diverse vakgebieden, van economie tot architectuur en van communicatie tot sociologie. Zij geven ieder hun unieke visie op ‘third places’. Ik ben enorm trots op het resultaat.

Wat betekent MoneyMonk voor jou en je bedrijf?

MoneyMonk helpt me op een bijzonder eenvoudige manier financieel overzicht te krijgen. Voor het eerst in 30 jaar ondernemerschap doe ik m'n boekhouding zelf, en ik vind het (gek genoeg) nog leuk ook. Ik weet nu waar ik aan toe ben, en heb daardoor rust in de tent - en in mijn hoofd. Omdat ik veel reis vind ik het erg makkelijk dat MoneyMonk altijd online toegankelijk is.

Quote:

"MoneyMonk ontzorgt!"


Hoe ben je bereikbaar of te vinden?

www.3rd4all.com of www.aatvos.com

Credits visual: Marco Heyda