8 september 2021

UTRECHT, 22 maart 2018


Netwerkversterker Buddle van ‘Opencoffee.nl’ en MoneyMonk hebben hun handen inéén geslagen. Met ingang van 1 februari jl. is MoneyMonk online boekhouden officieel en exclusief boekhoudpartner van Opencoffee.nl

Opencoffee.nl

Opencoffee.nl is hét landelijke platform voor regionale Opencoffee’s. Het platform biedt de 191 regionale Open Coffee’s de mogelijkheid om kennis te delen en te netwerken via haar online portal. Opencoffee.nl biedt daarmee voor zzp’ers en kleine (MKB) ondernemers een fantastische oplossing.
Meer informatie

MoneyMonk - online boekhouden

MoneyMonk is de totaaloplossing voor dienstverlenende ZZP’ers die een makkelijke oplossing willen voor hun volledige administratie. MoneyMonk is online boekhouden voor ZZP’ers in het proces van uur naar factuur…
Meer informatie

Eric Teppema - directeur Buddle
We zijn als ondernemersplatform Opencoffee.nl ontzettend trots op het partnership met MoneyMonk; het beste boekhoudpakket van Nederland! MoneyMonk zal vanuit haar drive, passie en kennis enorm gaan bijdragen op de verdere uitbreiding en verrijking van ons platform.

Opencoffee.nl heeft voor al haar members een fantastische korting weten af te spreken met MoneyMonk. Daarnaast zal boekhoudpartner MoneyMonk Opencoffee.nl regelmatig voorzien van relevantie nieuws- en blogartikelen alsmede e-books die jou als ondernemer verder helpen.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met:

Buddle / Opencoffee.nl
Eric Teppema - directeur
eric@buddle.nl

MoneyMonk - online boekhouden
Jasper Horstink - founder/ceo
jasper@moneymonk.nl

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig