8 september 2021

Bij MoneyMonk werken we constant aan verbeteringen, zodat jij als dienstverlenende ondernemer minder tijd en energie hoeft te besteden aan je boekhouding. Je hebt natuurlijk wel wat beters te doen toch!

In het laatste kwartaal van 2018 hebben we daarom de volgende nieuwe functionaliteiten toegevoegd of verbeterd aan MoneyMonk.

Uren module

In de nieuwe uren module hebben we verschillende functionaliteiten verbeterd, zo kan je nu eenvoudig weken naar voren of terug. Maar nog beter: je kunt een overzicht bekijken van al je uren met mogelijkheid om een selectie te maken voor een periode, contact of project.

Ook hebben we hier rapportages toegevoegd. Zo kun je met je selectie zien hoeveel uur je hebt geregistreerd, hoeveel daarvan declarabel en niet-declarabel is, hoeveel je hebt verdiend met die uren en hoeveel je daarvan nog moet factureren. Bekijk dit overzicht in een grafiek of een tabel.

Export functionaliteit

Bij MoneyMonk vinden we het belangrijk dat alle data die je invoert er ook gemakkelijk uitgehaald moet kunnen. Daarom is er een nieuwe functionaliteit waardoor je alle bestanden en verkoopfacturen gemakkelijk per boekjaar kunt exporteren uit je administratie.

Er was al veel mogelijk, maar met deze nieuwe feature wordt het je nog gemakkelijker gemaakt om de administratie compleet te exporteren. Wil je hier meer over weten, kijk dan snel hier.

Helpfunctie

Om je beter bij te staan in MoneyMonk hebben we ons helpcentrum uitgebreid met meer relevante helpartikelen en helpvideo’s van Thom. Ook hebben we de software aangepast zodat je directe toegang hebt tot relevante helpartikelen vanuit verschillende modules. Op die manier proberen we je nog beter te assisteren. Dus op het moment dat je een vraag hebt kan je direct het antwoord vinden!

Tot slot hebben we veel standaard boekhoudkundige handelingen voor je uitgelegd, van het verwerken van de KOR tot het verwerken van je financial lease.

Inzichten & rapportages

Inzichten zijn ontzettend belangrijk voor een ondernemer, daarom hebben we hier nog meer mogelijkheden voor gemaakt. En nog beter: ze staan nu ook op de plek waar je ze nodig hebt.

Wil je bijvoorbeeld rapportages zien over je verkoop? Deze vind je nu ook bij verkoop en bekijk daar alles over de bedragen, aantal facturen en openstaande verkoopfacturen.

Bekijk de rapportages in grafieken of vergelijk statistieken in tabellen. De rapportages zijn te vinden bij uren, ritten, verkoop en inkoop.

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!