8 september 2021


Op onze huidige locatie in Bedrijvencentrum Vondelparc (Vaartsche Rijn) te Utrecht is MoneyMonk de afgelopen 3 jaar uit haar jasje gegroeid. Daarom hebben we vandaag (23-09-2019) onze handtekening gezet onder een nieuw huurcontract!

MoneyMonk, die recent van De Nederlandsche Bank als eerste boekhoudprogramma in Nederland een PSD2 vergunning verwierf, gaat daarmee binnenkort verhuizen naar een fantastische kantoorlocatie in de Radboudtoren op Hoog Catharijne - Utrecht (CS).

Van keukentafel in Kampen, Hollandse Toren, Seats2Meet (S2M), startup Incubator UtrechtInc en Bedrijvencentrum Vondelparc is het tijd geworden voor een volgende stap: Een nieuwe en eigen kantoorvleugel van 400m2 op Utrecht Centraal (CS).

Jasper Horstink (CEO)
Dit is wederom een mooie mijlpaal, de tweede al dit jaar. Na 6,5 jaar ondernemen van keukentafel naar een eigen kantoorvleugel op Hoog Catharijne - Utrecht Centraal en met een PSD2 vergunning van De Nederlandsche Bank op zak. Voor ons kan 2019 niet meer stuk. Deze nieuwe locatie is voor ons een mooie stap vooruit. Bereikbaarheid is voor ons personeel en daarmee ons bedrijf erg belangrijk. Op Hoog Catharijne hopen we met extra vierkante meters en een betere bereikbaarheid onze groei verder te kunnen voortzetten!

Voordat we verhuizen zal de kantoorvleugel worden verbouwd. Onze verhuizing staat hierdoor gepland in de laatste week van november 2019. Vanaf 1 december 2019 zullen we onze intrek nemen op de 5e etage van de Radboudtoren.

We kijken enorm uit naar de intrek op onze nieuwe locatie en zijn al druk met alle voorbereidingen.

Ons nieuwe adres per 1 december 2019 wordt:

MoneyMonk B.V.
Hoog Catharijne - Radboudtoren
Catharijnesingel 33
3511 GC Utrecht

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!