8 september 2021

MoneyMonk was op 2 april aanwezig als boekhoudpartner op de Dag van de ZZP’er en de uitreiking van de FOTY Awards. Tijdens deze dag hebben we veel ZZP’ers gesproken op weg kunnen helpen met hun boekhoudkundige en financiële vragen.

In de loop van de middag kwam Leoni Blokhuis van Flowsports een praatje met ons maken bij onze stand. Jasper Horstink oprichter van MoneyMonk raakte in gesprek met Leoni Blokhuis naar aanleiding van haar interesse voor online boekhouden.

In een beetje gespannen stemming liet Leonie aan Jasper weten nerveus te zijn voor de uitslag van de FOTY Award tijdens de Dag van de ZZP’er. Jasper maakte daarop gekscherend de belofte aan Leoni: ‘Als je wint dan krijg je een jaar lang gratis online boekhouden met MoneyMonk!’.

En dan is de uitreiking van de FOTY Award, wie wint er?

Burgemeester Van der Laan van Amsterdam heeft de beste zzp’er van Nederland bekend gemaakt:

spelersmakelaar in het vrouwenvoetbal Leoni Blokhuis van FlowSports.

Zij is door een expertjury uit 10.129 deelnemers gekozen tot winnaar. De Freelancer of the Year Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland.

Belofte maakt schuld! Nou deze schuld lossen we graag bij jou in Leoni! Daarom feliciteren wij je allereerst met je allereerst met jouw titel als ‘beste zzp’er van Nederland 2016’ en daarnaast met 2 jaar online boekhouden met MoneyMonk.

Leoni van harte en geniet van je verdiende succes!

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig