10 januari 2022

Het Beloningsprogramma in Q4 2021

5/5
Dit artikel wordt aangeboden door...
MoneyMonk, hét online boekhoudprogramma voor ZZP’ers
Factureren

Het "normale" Beloningsprogramma

Zoals velen van jullie weten hebben wij al een aantal jaren het beloningsprogramma in MoneyMonk - Je spoort een mede-ondernemer aan om een proefabonnement aan te maken*, ontvangt die automatisch een korting en krijg jij een Bol.com cadeaukaart van 25 euro!

Next level beloningsprogramma

Wij geloven dat er onder onze klanten een echte winnaarsmentaliteit heerst, die we kunnen uitdagen om het Beloningsprogramma naar the next level te brengen. Daarom introduceren we de ‘MoneyMonk Leaderboard Race’! Hiervoor hebben we een upgrade van het Beloningsprogramma ingevoerd. Hoe je mee kan doen en wat je kan winnen, dat lees je op deze Leaderboard-pagina.

Ken jij mede-ondernemers die binnenkort hun eerste btw-aangifte gaan doen of die van Excel af willen? Of misschien ZZP’ers die hun huidige boekhoud-oplossing beu zijn? Vertel ze over de MoneyMonk-experience en klim omhoog op het ‘Belonings-board’!

Wij helpen zoveel mogelijk ondernemers om succesvoller te ondernemen. Wij dagen je uit om mee te helpen met het najagen van deze missie, tijdens de first-ever MoneyMonk Leaderboards Race! Hoeveel van je connecties kan jij aansporen om MoneyMonk dit jaar nog uit te proberen?

Hoe kan je meedoen, en, héél belangrijk, wat kan je winnen?

  • Als je in totaal, over héél 2021, meer dan 3 ondernemers aanspoort om een proefaccount aan te maken krijg je, bovenop de normale drie Bol.com kaarten van €25 per stuk, een gratis hardcopy van Profit First geschreven door Femke Hogema (>14k exemplaren verkocht)!
  • Bij 10 ontvang je van ons, bovenop de €250,- aan Bol.com kaarten, voor 12 maanden MoneyMonk zonder kosten. Yes indeed; één heel jaar gratis MoneyMonk
  • En, sta jij op 1 januari bovenaan het 2021 MoneyMonk Belonings-board? Dan gaan we je belonen met een hele toffe prijs, maar wat die prijs precies is, dat blijft uiteraard nog even een verrassing! ;-)

Let er goed op dat de mensen die je aandraagt, zich ook echt via jouw persoonlijke link aanmelden. Alleen op die manier doe je mee aan de race. Bekijk voor meer voorwaarden en informatie over het beloningsprogramma ook dit artikel.

* De aangemaakte proefabonnementen worden getoetst aan de voorwaarden. Meer informatie hierover kun je vinden in MoneyMonk, via de blauwe balk ‘Beloningsprogramma’.

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig