8 september 2021

Misschien heb jij ons al de voorgaande jaren gezien op de Dag van de ZZP'er. Ook dit jaar is MoneyMonk weer (boekhoud)partner van De dag van de ZZP’er & de FOTY awards. Dit wordt ons derde jaar en ook dit jaar maken wij er een leuke en geslaagde dag van!

Waar & wanneer?

In De Rijtuigenloods in Amersfoort op zaterdag 7 april 2018

Keynotes & seminars

Op de dag zelf vinden verschillende keynotes en seminars plaats. De sprekers spreken over verschillende onderwerpen en zullen hun ervaringen met jou delen!

Zoals Jochum Jarigsma, hij zal uitleggen hoe jij het beste kunt gaan netwerken en hoe jij jouw acquisitie, sales en ondernemerschap zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren.

Of luister naar het verhaal van Stephanie Aukes want wil jij weten hoe je gratis publiciteit scoort voor jouw bedrijf, waardoor je toekomst (nog) rooskleuriger wordt? Bezoek De dag van de ZZP’er 2018 en je komt erachter! Voor het volledige programma kun je hier klikken

FOTY Awards

Natuurlijk is deze dag niet mogelijk zonder onze partner en organisator 'Victor Mundi'. Victor Mundi helpt met haar initiatieven ZZP'ers. Hun gerenommeerde juryleden selecteren iedere jaar de beste freelancer / zzp’er. Deze prijs is bekend onder naam Freelancer of The Year Award wordt uitgereikt tijdens de Dag van de ZZP'er 2018.

Voor meer informatie kun je hun website bezoeken: www.fotyawards.com.

4 MoneyMonk-klanten genomineerd!

Voor de FOTY Awards zijn maar liefst vier MoneyMonk-klanten genomineerd! Misschien wordt één van hen wel benoemd als ZZP’er van het jaar 2018!

  • Alexandra Maris - Maris for You | Nijmegen
  • Jeroen Aelen | Amsterdam
  • Line de Vos - Your Online Project | Eindhoven
  • Monique Boer - BOSS4U | Pijnacker

Namens MoneyMonk wensen we jullie alle vier heel veel succes!


Het is dus een dag waar je als ZZP’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn! Het zal niet alleen een dag worden waarbij jij ervaringen hoort van anderen maar waarbij jij zelf ook jouw ervaring kunt delen met partners en/of seminars kunt volgen die jou verder kunnen helpen als ondernemer.

Gratis kaarten?

Lijkt deze dag jou interessant en wil jij graag erbij zijn? MoneyMonk-klanten kunnen gratis naar de Dag van de ZZP'er! Stuur een e-mail naar lyanne@moneymonk.nl waarin jij aangeeft dat jij graag bij deze dag aanwezig wil. Vergeet niet om even langs onze stand te komen want wij zijn enthousiast om onze klanten eens in real-life te ontmoeten!

Tot 7 april!!

Met vriendelijke groet,
Lyanne Odijk

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!

De eerste 30 dagen gratis, geen betaalgegevens nodig