8 september 2021

Hier hebben we aan gewerkt

Op technisch vlak stond 2020 vooral in het teken van het aanbieden van zoveel mogelijk bankkoppelingen, voor de grootst mogelijke doelgroep, om onze nieuwe PSD2-vergunning daadwerkelijk voor jullie in te kunnen zetten.

PSD2-Bankkoppelingen

Zo zijn we gestart met werken aan de bankkoppeling voor eenmanszaken met de meest voorkomende SBI-codes, die we het snelst konden onboarden binnen de spelregels van De Nederlandsche Bank.

Omdat we voor Knab & bunq klanten als enige al een (niet-PSD2-)koppeling hadden, begonnen we in maart met Rabobank, ING en ABN Amro. In mei kwamen ook de SNS, ASN en Regiobank koppelingen live. Daar kwam tenslotte de Triodos bij in juni. 

Documenten-layout editors

Naast de bankkoppelingen hebben we ook tijd kunnen steken in het verbeteren van de Offerte & Factuur Layout Editors. Zo kan je nu pixel-perfectly uitlijnen én je lettertypen aanpassen, om nog beter je eigen huisstijl neer te kunnen zetten!

Blije Adviseurs

Óók hebben we dit jaar voor het eerst ingezet op ons aanbod voor boekhouders, zowel in communicatie als in de software. Zo gaan we van start met Erkende MoneyMonk Adviseurs (Hierover meer in januari!), komt de verdichtingen-module eraan voor de IB-aangifte over 2020, kan je nu gebruikmaken van een handige inspectie-tool om vreemde boekingen op te sporen, én kan je Adviseur jouw gemaakte boekingen afvinken als gecontroleerd!

Verbetering van performance en stabiliteit

Tot slot zijn er natuurlijk weer oneindig veel bugs opgelost en is alles van rapportages ophalen tot aan de mobiele applicatie een stuk stabieler en fijner in gebruik, dankzij performance improvement.

Denk onder andere aan:

  • Wijzig de bestandsnaam vanuit de app!
  • Makkelijker op de juiste grootboekrekening boeken!
  • Bekijk je rapportages per jaar!
  • Bestanden tonen bij (inkoop)factuur
  • Gescand bedrag en datum tonen bij bestand in Bankboek
  • Bezittinggroepen en Grootboekrekeningen verwijderen

Zulk klein grut hoort er natuurlijk bij; en is ook zeker niet onbelangrijk voor de MoneyMonk-ervaring.

De voorlopige agenda voor Q1 2021

BTW-aangifte (direct) digitaal inschieten

Deze feature gaat het voor een groot aantal gebruikers (Aan de wetgeving zitten wat haken en ogen, waardoor het bijvoorbeeld bij BV's nog een complex verhaal kan worden i.v.m. directeuren, PEP en het UBO-register) mogelijk maken om, direct vanuit MoneyMonk, je aangifte omzetbelasting in te schieten bij de Belastingdienst!

Erkende Adviseurs

Vanaf 1 januari lanceren we officieel het Erkend MoneyMonk Adviseur project waar we nu een aantal maanden aan hebben gewerkt. Hierover volgt dan ook meer in de nieuwsbrief van januari!

Wil je meedenken?

Maak vooral een Ticket aan met jouw Feature Request, want ook in 2021 bepalen onze klanten uiteindelijk onze plannen :-)

Esther toont de app

Enthousiast? Ervaar zelf
het gemak van MoneyMonk

Stap nu over van boekhouden in Excel naar ons gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma!