Start je proefabonnement

Probeer MoneyMonk Compleet 30 dagen

Meer dan 10.000 ondernemers gingen je voor!

Meer dan 10.000 ondernemers gingen je voor
Urenregistratie & rittenregistratie
Uren & ritten
Factureren & offertes
BTW-aangifte & rapportages
En nog veel meer...

€ 60,- korting voor bezoekers van

Het eerste jaar 25% korting.
Je betaalt 15,00 per maand, in plaats van 20,00 per maand.

Wat kan je van ons verwachten?

Je kan stoppen wanneer je wil.

Je kan MoneyMonk 30 dagen vrijblijvend proberen. We zetten je proefabonnement nooit automatisch om in een betaald abonnement.

Ben je klant geworden, en wil je opzeggen? Ook dat is geen probleem. Je kan elke maand opzeggen. Je zit nooit aan een contract vast.

Je krijgt geweldige support.

Veel antwoorden kan je vinden in ons uitgebreide helpcentrum. Kom je er toch niet uit? Je kan ook met ons bellen of chatten.

We hebben geen betaalgegevens nodig.

Je betaalgegevens hoef je niet in te vullen tijdens de proefperiode. Wij willen dat je eerst een eerlijk beeld krijgt van ons product.

Kies je een betaald abonnement? Dan pas vragen we je om je betaalgegevens. We werken met automatische incasso. Elke maand incasseren wij het abonnementsgeld. Je ontvangt van ons altijd een factuur en vooraankondiging van de incasso.

Er zijn geen beperkingen.

Tijdens de proefperiode kan je MoneyMonk volledig gebruiken. Je kan zoveel gebruikers toevoegen als je wil, en je kan alle functies onbeperkt gebruiken.

Factureer in je eigen huisstijl

Klooi nooit meer met Word of Excel. Factureer razendsnel in je eigen huisstijl. Zo ziet jouw factuur er professioneel uit.

Probeer 30 dagen

Patrick Wessels

Fijne software met voldoende mogelijkheden voor een ZZP-er. Uitstekende klantenservice met vlotte reacties op vragen, naast heldere uitleg. Aanrader!

Astrid Miltenburg

Echt een TOP pakket met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik heb zelf diverse boekhoudpakketten getest voordat ik voor MoneyMonk koos, maar MoneyMonk was het meest compleet, gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs.

Remco Nijssen

Begin dit jaar ben ik gestart met MoneyMonk. Zeer te spreken over de website, de app en al helemaal over de service. Ik heb nu veel meer inzicht in mijn eigen boekhouding.

Projecten & Urenregistratie

Maak projecten en voer eenvoudig je uren in. Zet je uren om in een factuur. Zo heb je zicht op je gewerkte uren. Ook zie je of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Probeer 30 dagen

Je administratie in je broekzak

Bekijk facturen en je bankrekeningen. Upload bonnetjes naar je administratie. Met onze mobiele apps heb je je administratie altijd in je broekzak.

Meer informatie over onze apps


Probeer MoneyMonk 30 dagen gratis

Sabine van Wylick

Bij MoneyMonk begrijpen ze het; hoe ze drukke ondernemers kunnen ontlasten door het zo eenvoudig mogelijk te maken. Ze luisteren naar de klant, vernieuwen veel, zijn snel en betaalbaar. Kortom: superprogramma!

Frank Boevink

Dik tevreden met het gebruikersgemak van MoneyMonk. Boekhouden wordt hierdoor bijna leuk (vooral de verkoopkant natuurlijk). Mijn administrateur kijkt over mijn schouder mee, maar hoeft weinig te doen. Ik prijs de helpdesk voor een snelle reactie.

Kevin Kwee

Eindelijk eens een gebruiksvriendelijk en eenvoudig boekhoudprogramma. Spreadsheets bijhouden is verleden tijd! Ook kun je heel makkelijk facturen en bonnen uploaden, als foto of als PDF bestand. Highly recommended! ;)

Heb je nog vragen?

Bel ons gerust met je vraag.

085 30 30 800

Chat met ons

Liever chatten dan bellen?

Start een gesprek