Hoe kan ik het lettertype van mijn factuur layout aanpassen?

Per sjabloon kan je een lettertype instellen die je voor je factuur layout kan gebruiken. In dit helpartikel leggen we je uit hoe je het lettertype kan wijzigen in je administratie.

Het lettertype is te wijzigen in de factuur layout, om hier te komen volg je de volgende stappen:

'Instellingen' > 'Facturen' > 'Sjablonen' > 'Layout'

Nu heb je rechts in het scherm de mogelijkheid om een standaard lettertype te selecteren. Om de wijzigingen op te slaan klik je links boven op de groene knop 'Wijzigingen opslaan'.

Let op, lettertype wisselen is nog een nieuwe feature. Wissel terug naar Helvetica als je problemen ervaart, en laat het ons weten aan de hand van een ticket.